So nice you’re here!

To make the experience on our website as magical as possible for you, we use cookies. These are used for digital security and to show you products that match your interests.

Leime

BoM spot Leime

About Me

Hey,

Leuk dat je mijn BoM-spot checkt! Mijn naam is Emiel (duh) en ik ben op het moment dat ik dit schrijf nog een absolute beginner in de wereld van Magic. Ooit in '93/'94 een paar keer gespeeld in mijn studententijd (yup, I'm that old ) en daarna altijd stiekem heel erg graag weer op willen pakken, maar geen Magic vrienden, en de stap om een lokale gamestore binnen te stappen bleek toch vaak net iets te groot. Hier in Amersfoort zit overigens wel een hele leuke gamestore, dus wellicht in de toekomst ...

Maar, met de release van 'Age of Corona' toch eindelijk de stoute schoenen aan getrokken, ook omdat ik thuis 2 super enthousiaste dochters heb die het spel ook geweldig vinden. Jeuj! Dus ik probeer me nu hard te verdiepen in alle terminologie, spelvarianten etc. (Youtube is je vriend) en ben Arena gaan spelen om de basis in de vingers te krijgen. Kortom, tips en adviezen zijn altijd welkom :-)

Nog geen haven/wants/decks, maar ik hoop dat die snel gaan komen! Althans als mijn portemonnee het toelaat, want man-man-man dat kan hard gaan .

Profile
  • Core Set 2021
  • Casual
iDeal Riverty Bancontact Sofort Mastercard Visa PayPal DPD PostNL
Top