So nice you’re here!

To make the experience on our website as magical as possible for you, we use cookies. These are used for digital security and to show you products that match your interests.

Ukkel1504

BoM spot Ukkel1504

About Me

In 1993 zei een klasgenoot van me: “Heb een nieuw spel gezien dat me wel leuk lijkt. Is een soort kaartspel.”
Vervolgens heb ik een hele grote stapel pakjes gekocht en heb een paar potjes gespeeld met die betreffende klasgenoot. Helemaal geweldig spel, alleen helaas mijn klasgenoot vond het uiteindelijk niet de moeite waard meer geld er aan uit te geven en binnen een paar weken was het over met de pret.

2020:
Mijn oudste zoon komt naar me toe en zegt: “Ken jij toevallig het kaartspel magic the gathering? Dat spelen we wel eens op school in de pauze.”
Helemaal enthousiast vertel ik hem over mijn experiment in 1993. Binnen no-time zit ik in de auto naar mijn ouderlijk huis om te kijken of er nog iets terug te vinden is van de stapel kaarten van vroeger. (En ja, ik kan me nog een aantal kaarten herinneren waarmee ik, met de huidige prijzen, een groot gedeelte van mijn hypotheek af zou kunnen lossen)
Helaas nooit meer wat van de kaarten terug gevonden

Wel blij dat ik sinds een goed jaar, dan wel op latere leeftijd, toch nog dit leuke spel met mijn zoon en zijn vrienden kan spelen.

Profile
  • Alpha
  • Legacy
iDeal Riverty Bancontact Sofort Mastercard Visa PayPal DPD PostNL
Top