So nice you’re here!

To make the experience on our website as magical as possible for you, we use cookies. These are used for digital security and to show you products that match your interests.

Wodi!

BoM spot Wodi!

About Me

Hey ik ben Wouter.

Vroeger rond 4th edition jaren fanatiek gespeeld, maar rond Urza’s Legacy gestopt. Bij Throne of Eldraine weer beetje gestart, maar nu met Commander.

Vroeger heb ik de sets Visions, Tempest, Stronghold, Exodus en Unglued compleet verzameld. En nu besloten om zowel Ixalan als Rivals of Ixalan nog te proberen te verzamelen.

Ik zoek niet alleen dure kaarten, maar bij ruilen, ruil ik altijd graag voor ongeveer gelijke waarde van kaarten. Of te wel ik hoef geen X goedkope kaarten voor 1 dure van mij. Wil je het andersom, dan vind ik dat prima, maar ik verwacht het ook niet van jou. Daarnaast doe ik ook niet aan ruilen onder een totaalwaarde van €10,-, want dat vindt ik de postzegel niet waard.

Nu ook begonnen met een UN-cube te bouwen met kaarten uit alle UN-sets. Dus heb je nog UN-kaarten over waar je niks mee doet, bij mij zijn ze welkom, rarity maakt niet uit.

Kijk eens bij mijn haves, misschien zit er wat bij!

Profile
  • 4th Edition
  • -
  • Boosterdraft
Trade references
InsectToken goede ruil!
MarcieP1988 goede ruil!
Gijsneus goede ruil, geweldige extra’s!
Twigwalker goede ruil, goede service!
sensitizer goede ruil
iDeal Riverty Bancontact Sofort Mastercard Visa PayPal DPD PostNL
Top