Cavern of Souls

Cavern of Souls

Avacyn Restored
€ 89,00

Op voorraad. Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis.

  • Spaar 89 gratis spelpunten
  • Gratis verzending NL vanaf € 50
  • Vandaag besteld? Morgen in huis*
  • Beoordeeld met een 9.2
  • Spaar voor gratis producten
  • 70.000+ producten op voorraad

Productbeschrijving

As Cavern of Souls enters the battlefield, choose a creature type.
: Add to your mana pool.
: Add one mana of any color to your mana pool. Spend this mana only to cast a creature spell of the chosen type, and that spell can't be countered.

Kaart informatie

NaamCavern of Souls
Mana Cost
Mana value0
TypeLand
SetAvacyn Restored 
RarityRare
Oracle tekstAs Cavern of Souls enters the battlefield, choose a creature type.
: Add to your mana pool.
: Add one mana of any color to your mana pool. Spend this mana only to cast a creature spell of the chosen type, and that spell can't be countered.
ArtiestCliff Childs

Decks met Cavern of Souls

boosterdraft
Soulflayer
door gatessc 1 maand geleden
boosterdraft
Opzetje
door Jamie 10 dagen geleden
commander
Merfolk
door twan1998 17 dagen geleden
commander
Korvold 5.0
door DriesVG 1 maand geleden

Reacties op Cavern of Souls

MagnusMagicus
1 jaar geleden
Hier een judge: Blasty heeft het goed
Blasty
1 jaar geleden
Het gekozen type staat niet in de text van Cavern of Souls, dus Artificial Evolution kan dat volgens mij niet aanpassen.

Edit: relevante rule:
612.3. Effects that add or remove abilities don’t change the text of the objects they affect, so any abilities that are granted to an object can’t be modified by text-changing effects that affect that object.
 Bijgewerkt 1 jaar geleden door Blasty
Cmdr_Grave
1 jaar geleden
Vraagje (liefst aan een judge):

Als ik Artificial Evolution cast, de Caverns target en de creature type wil veranderen ..Is dat een legale target/actie waarmee ik de al gekozen creature type kan omzeilen?

Ik ben een janky deck aan het maken met Isochron Scepter met Artifical Evolution imprinted
MagnusMagicus
1 jaar geleden
Dat is echt een te flauwe grap .

Ik denk dat je wel een Saltblast kunt gebruiken .

Maar ik zie zelf het probleem niet helemaal. Sure, je creature kan niet gecounterd worden. Dat is sterk, zeker tegen een control deck. En het zit op een land, die niet gecounterd kan worden en toch lastiger te slopen is. Maar in Commander lijkt het me geen enkel probleem iig
Blasty
1 jaar geleden
Nee, hoor hij is niet op, er zijn nog een aantal op voorraad.
HakimHalim11
1 jaar geleden
Deze kaart is in mijn ogen te OP
Dordledum
1 jaar geleden
Unclaimed Territory is inderdaad een mooi alternatief, ik vergeet telkens dat die ook bestaat.
MagnusMagicus
1 jaar geleden
Jep, behoorlijk prijzig . Als je casual speelt en het niet-counterbare je iets minder boeit, kun je ook Unclaimed Territory spelen. Kost iets minder
Nicol345
1 jaar geleden
Waardevolle kaart!
BakjeSlaSaus
3 jaren geleden
Ik laat m'n vriendin tegenwoordig boxen openen. In m'n Kaladesh zat een Mana Crypt Invention die zij openden en net deze (Ultimate Box Topper) door haar. She's a keeper
 Bijgewerkt 3 jaren geleden door MagnusMagicus (kaartlinkjes ajb)
iDeal AfterPay Bancontact Mastercard Visa PayPal DPD PostNL
Top