Coat of Arms

Coat of Arms

8th Edition

Each creature gets +1/+1 for each other creature on the battlefield that shares at least one creature type with it. (For example, if two Goblin Warriors and a Goblin Shaman are on the battlefield, each gets +2/+2.)
€ 9,40

Op voorraad. Nu besteld, dinsdag in huis.

Spaar 9 gratis BoM punten Verdien BoM punten met elke bestelling. Spaar BoM punten voor gratis producten of winkeltegoed.

Kaart informatie

NaamCoat of Arms
Manacost
Converted mana cost5
TypeArtifact
Set8th Edition 
RarityRare
Oracle tekstEach creature gets +1/+1 for each other creature on the battlefield that shares at least one creature type with it. (For example, if two Goblin Warriors and a Goblin Shaman are on the battlefield, each gets +2/+2.)
Flavortekst“Hup, two, three, four, Dunno how to count no more.” —Mogg march
ArtiestScott M. Fischer
 

Reacties op Coat of Arms

Dordledum
2 jaren geleden
Dan kan het nog wel inderdaad. Dan is Beastmaster Ascension of een Overrun vaak ook wel genoeg en hoef je minder te rekenen.
MagnusMagicus
2 jaren geleden
Je moet hem eigenlijk spelen, en dan diezelfde beurt direct winnen
Dordledum
2 jaren geleden
Ook al maak ik regelmatig tribal decks, deze is toch echt een beetje teveel en hoofdpijnkaart. Zeker in multiplayer met meerdere dikke boardstates. Speel hem daarom uiteindelijk toch niet meer.
MarcelN
2 jaren geleden
Ben van plan om een Krenko, Mob Boss EDH deck in elkaar te flanzen.. Dan kun je er dus donder op zeggen dat deze erin gaat! Want meer chaos is meer beter..

Koffie en broodjes, wat frisdrank en een pilsje voor de liefhebber, zakje nootjes en een pak biscuitjes. Slaapzak voor als het wat kouder is, want dit kon wel 's ff gaan duren...
MagnusMagicus
2 jaren geleden
Dat klopt inderdaad! Het is een lastige kaart om alles correct uit te rekenen, omdat je veel moet checken en het constant verandert .

Maar als je een Drake token hebt liggen, dan krijgt die dus +1/+1 voor elke andere Drake op de battlefield, bij welke speler dan ook. En al die andere drakes krijgen ook die bonus. Het wordt ingewikkelder als een creature meerdere types heeft, zoals een Human Soldier. Die krijgt namelijk voor elke andere Human en/of Soldier ook de bonus. Hij krijgt niet +2/+2 voor een andere Human Soldier, maar +1/+1. Dit omdat je niet per creature type kijkt, maar per creature. Deel je een creature type met een ander creature? Dan +1/+1, anders niks.

Maar als er een Human Soldier, een Soldier, een Human Wizard, een Cleric Soldier en een Goblin Wizard liggen, dan moet je dus goed gaan tellen . De Human Soldier krijgt +3/+3 (Soldier, Human Wizard en Cleric Soldier). De Soldier krijgt +2/+2 (van de Human Soldier en de Cleric Soldier), de Human Wizard krijgt +2/+2 (van de Human Soldier en de Goblin Wizard), de Cleric Soldier krijgt +2/+2 (van de Human Soldier en de Soldier) en de Goblin Wizard krijgt +1/+1 (van de Human Wizard). En dan komt er een Goblin Soldier op de battlefield en moet je weer alles opnieuw gaan checken
MarcelN
2 jaren geleden
Goed punt.. heb t ff aangepast voor 't complete plaatje
Fransdegitarist
2 jaren geleden
Het zijn geen counters. Maar +1/+1. Verder niets.
Asula
2 jaren geleden
Helder! dankjewel dan kan deze kaart inderdaad hele leuke dingen gaan doen.
MarcelN
2 jaren geleden
Het makkelijkst vertaal je 't eigenlijk zo: Alle Drakes die in het spel liggen krijgen X +1/+1, X is het aantal Drakes die in t spel liggen -1. Zijn er 4 Drakes, dan krijgen die allemaal +3/+3. Komt er eentje bij, dan zijn er 5, krijgen ze dus +4/+4.

Coat of Arms telt dus ook het aantal Drakes wat bij je tegenstanders ligt. Dus als daar ook Drakes liggen, tel je die ook mee voor de bonus. Nadeel is dus dat je tegenstander de bonus ook krijgt...
 Bijgewerkt 2 jaren geleden door MarcelN
Asula
2 jaren geleden
Ik vind het maar een lastige om te begrijpen.
Wat als ik nou 4 Drake token heb liggen en Coat of Arms komt op tafel? Krijgen de drakes dan +3/+3 of +1/+1? en als er daarna nou weer een Drake token bij komt, wat gebeurt er dan?
iDeal Mister Cash Mastercard Visa PayPal DPD PostNL
Top