Comet Storm (foil)

Comet Storm (foil)

Prerelease
€ 1,00

Op voorraad. Nu besteld, dinsdag in huis.

Toevoegen aan winkelmand
  • Spaar 1 gratis spelpunt
  • Gratis verzending NL vanaf € 50
  • Vandaag besteld? Morgen in huis*
  • Beoordeeld met een 9.2
  • Spaar voor gratis producten
  • 70.000+ producten op voorraad

Productbeschrijving

Multikicker (You may pay an additional any number of times as you cast this spell.)
Choose target creature or player, then choose another target creature or player for each time Comet Storm was kicked. Comet Storm deals X damage to each of them.

Kaart informatie

NaamComet Storm
Mana Cost
Mana value3
TypeInstant
SetPrerelease 
RaritySpecial
Oracle tekstMultikicker (You may pay an additional any number of times as you cast this spell.)
Choose target creature or player, then choose another target creature or player for each time Comet Storm was kicked. Comet Storm deals X damage to each of them.
ArtiestTomasz Jedruszek

Reacties op Comet Storm

MagnusMagicus
6 jaren geleden
Ja, ze krijgen alledrie tegelijkertijd 3 damage.
Ja, een Counterspell countert de hele spell. Niets krijgt dan damage.

En ja, alleen als alle targets niet legaal zijn wordt de spell gecounterd door de spelregels. Anders doet hij zoveel als hij kan. In het geval van de Cloudshift krijgt dat creature dan geen damage (want het is een compleet nieuw creature), en de andere twee wel. Je mag de damage niet herverdelen. X = 3, dus ze krijgen beide 3 damage.
n4ppy
6 jaren geleden
Was niet correct wat ik schreef, inderdaad een mana teveel 3 keer damage is inderdaad spell + 2 maal kick

Ze gaan dus alle drie tegelijk van de batlefield als het in een keer resolved.

Je kan dus wel een Counterspell spelen voordat boom boom boom afgaat

Wat gebeurt er als je een van de 3 targets wegwerkt met zeg een Cloudshift?
Hmmm CR608.2b "Other parts of the effect for which those targets are not illegal may still affect them. "

Zo te zien hebben die andere twee dan gewoon pech?
MagnusMagicus
6 jaren geleden
Het is 1 spell met meerdere targets. Die resolved in 1x. Dus in jouw geval: optie 1 .

Als je hem met 3 targets en = wil casten, dan kost hij trouwens , niet zoals jij zegt. Voor het eerste target hoef je hem niet te kicken.

Het is dus + + per extra target, dus + + + = .

De damage is trouwens (om even in jouw lingo te blijven ) "boom boom boom", niet "boom (optie tot reageren) boom (optie tot reageren) boom" .


EDIT: oh wacht, je zei 3x kicken, niet 3 targets! In dat geval heb je wel gelijk, maar doe je dus "boom boom boom boom" (4 targets), niet "boom boom boom". Om het even duidelijk te houden .
 Bijgewerkt 6 jaren geleden door MagnusMagicus
n4ppy
6 jaren geleden
Hoe gaat dit in zijn werkt als je hier iets tegen wilt doen als er multikicker op gezet is (zeg even 3 keer met 3 damage)?
Cast (optie om te stoppen) boom boom boom
Of
Cast (optie om te stoppen) boom (optie om te stoppen) boom (optie om te stoppen) boom

Gaat ie in een keer parallel af en gaan alle dies/leaves etc triggers tegelijk af of kan een dood beestje de andere twee op een of andere manier helpen?
 Bijgewerkt 6 jaren geleden door n4ppy
ChumChum
9 jaren geleden
iemand zijn tokendeck mee geowned
iDeal AfterPay Bancontact Sofort Mastercard Visa PayPal DPD PostNL
Top