Doubling Season (foil)

Doubling Season (foil)

Judge Gift Card
€ 100,00

Op voorraad. Nu besteld, dinsdag in huis.

  • Spaar 100 gratis spelpunten
  • Gratis verzending NL vanaf € 50
  • Vandaag besteld? Morgen in huis*
  • Beoordeeld met een 9.2
  • Spaar voor gratis producten
  • 70.000+ producten op voorraad

Productbeschrijving

If an effect would put one or more tokens onto the battlefield under your control, it puts twice that many of those tokens onto the battlefield instead.
If an effect would place one or more counters on a permanent you control, it places twice that many of those counters on that permanent instead.

Kaart informatie

NaamDoubling Season
Mana Cost
Mana value5
TypeEnchantment
SetJudge Gift Card 
RaritySpecial
Oracle tekstIf an effect would put one or more tokens onto the battlefield under your control, it puts twice that many of those tokens onto the battlefield instead.
If an effect would place one or more counters on a permanent you control, it places twice that many of those counters on that permanent instead.
ArtiestChuck Lukacs

Reacties op Doubling Season

Lavinius
2 maanden geleden
Primal Vigor is een goed alternatief, maar deze is inderdaad best prijzig
Ashiok1886
2 maanden geleden
Leuke kaart, wel beertje duur. Hopelijk komt er een reprint
Silla
1 jaar geleden
Thx
Stalkative
1 jaar geleden
Bij Suspend komen er counters op kaarten in exile. Dat zijn geen Permanents; alleen kaarten op de battlefield zijn permanents. Deze kaart doet daar dus niets mee.
Silla
1 jaar geleden
Hoe werkt deze kaart met suspend counters?
MagnusMagicus
1 jaar geleden
Heerlijk, als mensen hun eigen vraag beantwoorden .

Maar dat is inderdaad correct! Dat is ook een deel van de reden dat Doubling Season niet snel in een Standard legal set geprint gaat worden, hij is een beetje te sterk met Planeswalkers.
harmronald
1 jaar geleden
Zorgt deze er nog altijd voor dat Planeswalkers met het dubbel aantal counters into play komen?

edit. ah yes I see: "Planeswalkers will enter the battlefield with double the normal number of loyalty counters. However, if you activate an ability whose cost has you put loyalty counters on a planeswalker, the number you put on isn’t doubled. This is because those counters are put on as a cost, not as an effect."
 Bijgewerkt 1 jaar geleden door harmronald
MagnusMagicus
3 jaren geleden
Klopt. Het "instead" maakt het een replacement effect. Een triggered ability begint altijd met When, Whenever of At.
Progenitus2005
3 jaren geleden
Vanwege instead en niet when a token is created, create a copy of it ofzo
MagnusMagicus
3 jaren geleden
@Progenitus2005: Nee, inderdaad niet. Dat komt omdat de combo's bij Kiki-Jiki te maken hebben met triggered abilities, en Doubling Season en aanverwanten hebben geen triggered ability, maar een replacement effect. Ze doen zelf niks, ze vervangen alleen een deel van een ander effect. Zie de Ability pagina voor meer informatie over wat een triggered ability is en wat niet.
iDeal AfterPay Bancontact Mastercard Visa PayPal DPD PostNL
Top