Expropriate

Expropriate

Conspiracy: Take the Crown

Council's dilemma - Starting with you, each player votes for time or money. For each time vote, take an extra turn after this one. For each money vote, choose a permanent owned by the voter and gain control of it. Exile Expropriate.
€ 40,00

Op voorraad. Nu besteld, dinsdag in huis.

Spaar 40 gratis BoM punten Verdien BoM punten met elke bestelling. Spaar BoM punten voor gratis producten of winkeltegoed.

Kaart informatie

NaamExpropriate
Manacost
Converted mana cost9
TypeSorcery
SetConspiracy: Take the Crown 
RarityMythic
Oracle tekstCouncil's dilemma - Starting with you, each player votes for time or money. For each time vote, take an extra turn after this one. For each money vote, choose a permanent owned by the voter and gain control of it. Exile Expropriate.
ArtiestZack Stella
 

Trivia

Op Expropriate staan veel (onderdelen van) kaarten afgebeeld. Het zijn Mox Emerald, Mox Ruby, Mox Sapphire, Mox Jet en Mox Pearl (allen de Magic online art), de hoed van Muzzio, Visionary Architect, een afbeelding van True-Name Nemesis, de bijl van Selvala, Explorer Returned, de sleutel van Grenzo, Dungeon Warden en de schatkist van Marchesa, the Black Rose.

Reacties op Expropriate

robbertvanderkleij
2 uren geleden
Ik heb m zelf ook en speel hem ook niet. Twijfel er wel aan of ik hem in mijn ruilmap stop, of ik hem nog vasthoud om hem toch in een (casual vote-) deck te spelen.
farden10
7 uren geleden
Ik zou de kaart gewoon spelen en dan alleen gebruiken om het spel te beëindigen.
Krabbel
8 uren geleden
Ik zou 'm spelen. Je tegenstanders voten toch altijd voor money. (hoop ik)
 Bijgewerkt 4 uren geleden door Krabbel
bartist
8 uren geleden
Principieel speel ik geen extra beurt spells, daarom is m'n Narset, Enlightened Master EDH ook Time Warp-loos.
Ik denk echter dat meta's je deck moet vormen. Als je een groepje hebt waar extra beurten niet ongewoon zijn, dan zou ik gek zijn om deze kaart niet te spelen
Ik heb ook nu een paar cEDH video's waar potjes 10 minuten duren... tja, dan kan ik er niet echt op tegen zijn, want dan speel je wel meerdere potjes met decks die tegen elkaar op kunnen boxen.
LeKrutes
9 uren geleden
Ik heb een vraag. Als je een Expropriate zou hebben. Zou je hem dan ook spelen? Ben benieuwd naar de meningen.

Ik bezit zelf een Expropriate maar extra turns vind ik niet tof en speel daarom de kaart niet.
 Bijgewerkt 9 uren geleden door LeKrutes
MagnusMagicus
3 maanden geleden
De regel is er niet om mensen die een ultra-ingewikkelde-supergave-megacoole-extra-turn-combo te pesten...hij is er om te zorgen dat je niet een kwartier aan het kijken bent hoe iemand allemaal extra beurten aan het nemen is, zeker niet als dat herhaald kan worden. De ervaring daarmee is niet goed, dus is dat niet toegestaan. Vrij simpel .

En je kunt inderdaad op de Bazaar een Expropriate casten, en dan krijg je inderdaad allemaal extra turns die je niet kunt nemen, dus is het niet zo nuttig om die spell te spelen. Maar het mag wel .
TheRobinros
3 maanden geleden
Voor jank-waarde met Chronomantic Escape, Hope of Ghirapur, Reflector Mage, weet ik veel? Hoe cool is Magosi, the Waterveil + Vesuva + Chronomantic Escape nou, als dat lukt? En dat is nog prima te doorbreken en als dat eens in de veertig spellen lukt is het veel.
Het gaat meer om de mogelijkheid om hem te spelen.

Je kan Expropriate ook zien als een eerlijke "Jij krijgt mijn beste permanent." Als je daar geen zin in hebt en dus voor Time stemt, moet je ook niet klagen dat je tegenstander een extra beurt neemt, vind ik. Laat staan zeggen "Je zou mijn beste permanent krijgen, maar omdat extra beurten hier toch genegeerd worden, mag je in plaats daarvan een extra beurt nemen. Voor neem ik wel 2 damage van je Guttersnipe."
BuidingMage
3 maanden geleden
Hoezo zou je dan nog een Magosi, the Waterveil spelen?
TheRobinros
3 maanden geleden
Dan in de trant van die regel: wat als ik Magosi, the Waterveil op de meest eerlijke manier denkbaar gebruik? Dus eerst skip ik een beurt, dan neem ik er twee?

Ik zie zelf het nut van dit soort regels niet zo. Accepteren, ja. Maar als iets niet leuk is om tegen te spelen, weiger dan gewoon tegen dat deck te spelen. Maar als iemand een extra beurt neemt om te alfa-striken omdat hij geen Concordant Crossroads bij kan ruilen, of als iemand een synergie heeft waarbij het belangrijk is om twee beurten achter elkaar te nemen, maar het op geen enkele manier oppressive is en die beurt dan 2 minuten duurt in plaats van 1 minuut, wil je dat dan echt de kop indrukken?
MagnusMagicus
3 maanden geleden
De reden voor die regel is dat niet Magic kunnen spelen niet leuk is. Vanuit daar mag je het zelf extrapoleren
iDeal Mister Cash Mastercard Visa PayPal DPD PostNL
Top