Humble Defector

Humble Defector

Commander 2020
€ 0,30

Op voorraad. Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis.

Toevoegen aan winkelmand
  • Spaar gratis spelpunten
  • Gratis verzending NL vanaf € 50
  • Vandaag besteld? Morgen in huis*
  • Beoordeeld met een 9.2
  • Spaar voor gratis producten
  • 70.000+ producten op voorraad

Productbeschrijving

: Draw two cards. Target opponent gains control of Humble Defector. Activate this ability only during your turn.

Kaart informatie

NaamHumble Defector
Mana Cost
Mana value2
TypeCreature — Human Rogue
SetCommander 2020 
RarityUncommon
Oracle tekst: Draw two cards. Target opponent gains control of Humble Defector. Activate this ability only during your turn.
Power2
Toughness1
Flavortekst"You were once Mardu, so your body and will are strong. Now we must train your mind." —Houn, Jeskai elder
ArtiestSlawomir Maniak

Decks met Humble Defector

boosterdraft
zedru
door Ashiok1825 8 dagen geleden
commander
Communism
door SamWouw 15 dagen geleden
commander
equipment
door Bodhi 2 maanden geleden

Reacties op Humble Defector

Rashn
1 maand geleden
Dank voor de uitleg! Geen Trader dus. Misschien maar iets als Homeward Path dan maar
 Bijgewerkt 1 maand geleden door MagnusMagicus (Kaartlinkjes maak je met [k] en [/k] :))
MagnusMagicus
1 maand geleden
Hmm, fijn dat ik 6 jaar later nog even met mijn verkeerde antwoord geconfronteerd wordt
Blasty
1 maand geleden
Bazaar Trader vraagt om een target (permament) you control en die voorwaarde moet nog van toepassing zijn als de ability resolved.
Ten tijde van het resolven van de ability van de Trader is de permanent niet meer onder jouw controle dus de ability wordt gecounterd door de spelregels (alle targets zijn illegaal geworden).
Rashn
1 maand geleden
Onderstaande vraag van Sunitram wilde ik nu ook stellen. Zou iemand uitsluitsel kunnen geven of het trucje werkt of toch niet, zoals Seanfrenzy zegt? Ik ben benieuwd!
seanfrenzy
6 jaren geleden
dat werkt niet want het is geen legal target meer. Jij bent niet meer de controller als de ability van bazaar trader resolved.
MagnusMagicus
6 jaren geleden
Dat werkt inderdaad!
Waus
6 jaren geleden
Dat klopt ja
Sunitram
6 jaren geleden
Stel:
Ik heb deze en een Bazaar Trader op het veld. Ik activeer de Trader en wijs mezelf aan als de controller van de Defector. In response activeer ik de Defector.

Ben ik dan aan het eind van alle resolves nog steeds de controller van de Defector?
MagnusMagicus
7 jaren geleden
Check de pagina over de Stack eens, dat helpt wellicht. Heb je nog meer vragen, open dan een topic in het regelvragen forum. Dan houden we dit kaartcommentaar meer over Humble Defector .
Maurice
7 jaren geleden
is het raar als ik dat niet begrijp? Op FNM hoorde ik daar ook een paar mensen over praten maar ik snap daar niks van...
 Bijgewerkt 7 jaren geleden door Maurice
iDeal AfterPay Bancontact Mastercard Visa PayPal DPD PostNL
Top