Improbable Alliance

Improbable Alliance

Throne of Eldraine

Whenever you draw your second card each turn, create a 1/1 blue Faerie creature token with flying.
: Draw a card, then discard a card.
€ 0,30

Op voorraad. Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis.

Spaar gratis BoM punten Verdien BoM punten met elke bestelling. Spaar BoM punten voor gratis producten of winkeltegoed.

Kaart informatie

NaamImprobable Alliance
Manacost
Converted mana cost2
TypeEnchantment
SetThrone of Eldraine 
RarityUncommon
Oracle tekstWhenever you draw your second card each turn, create a 1/1 blue Faerie creature token with flying.
: Draw a card, then discard a card.
Flavortekst"I agreed to light his way as long as he always had my back." —Squill, Mistford pixie
ArtiestZoltan Boros
 

Reacties op Improbable Alliance

Jsterck1
5 dagen geleden
De Zenith zal ik maar niet in mijn standard deckje steken.
Ik vind Thrill of Possibility ook uitstekend werken om een token te maken in mijn tegenstanders beurt.
MagnusMagicus
5 dagen geleden
Klopt helemaal! Het is inderdaad heel simpel, het effect moet letterlijk "draw" zeggen over de kaart, anders ziet de Alliance het niet.
Sunitram
5 dagen geleden
Nee, er moet letterlijk "draw" op de kaart staan. Dus een Telling Time triggert deze kaart bijvoorbeeld ook niet, maar een Opt wel

Geinig weetje: als je tijdens een tegenstander's beurt Blue Sun's Zenith voor X=2 of meer cast, krijg je ook tokens!
 Bijgewerkt 5 dagen geleden door Sunitram
Jsterck1
5 dagen geleden
Regelvraagje :

Stel ik heb beurt twee Improbable Alliance gespeeld.

Ik begin mijn derde beurt en ik trek mijn eerste kaart.
Als ik dan een Temple of Epiphany speel, telt het scryen dan als het trekken van een tweede kaart?
iDeal Mister Cash Mastercard Visa PayPal DPD PostNL
Top