Kalitas, Traitor of Ghet

Kalitas, Traitor of Ghet

Oath of the Gatewatch

Lifelink
If a nontoken creature an opponent controls would die, instead exile that card and put a 2/2 black Zombie creature token onto the battlefield.
, Sacrifice another Vampire or Zombie: Put two +1/+1 counters on Kalitas, Traitor of Ghet.
€ 26,00

Momenteel niet op voorraad

Email mij eenmalig zodra dit artikel leverbaar is.

 Breng mij op de hoogte
Spaar 26 gratis BoM punten Verdien BoM punten met elke bestelling. Spaar BoM punten voor gratis producten of winkeltegoed.

Kaart informatie

NaamKalitas, Traitor of Ghet
Manacost
Converted mana cost4
TypeLegendary Creature - Vampire Warrior
SetOath of the Gatewatch 
RarityMythic
Oracle tekstLifelink
If a nontoken creature an opponent controls would die, instead exile that card and put a 2/2 black Zombie creature token onto the battlefield.
, Sacrifice another Vampire or Zombie: Put two +1/+1 counters on Kalitas, Traitor of Ghet.
Power3
Toughness4
ArtiestTodd Lockwood
 

Reacties op Kalitas, Traitor of Ghet

MagnusMagicus
3 jaren geleden
Thx voor het melden, heb het doorgegeven!
bartist
3 jaren geleden
Het aantal foil kaarten is verdwenen :/
beany
4 jaren geleden
ja klopt zolang er geen tokens waren anders mag diegene daar ook nog kaarten voor pakken
snowdevil
4 jaren geleden
Hoi even doorgaan op het verhaal van Blasty, de situatie na een Decree of Pain is dus als volgt:
degene die Kalitas, Traitor of Ghet op het speelveld heeft liggen en 2 willekeurige NON token creatures, en de opponent heeft 5 willekeurige NON token creatures raapt dus 8 kaarten en na al de afgewikkelde handelingen is het een schoon speelveld, behalve de 5 zombies (voor degene die Kalitas heeft) omdat je opponent 5 NON token creatures had.
Is het zo? ben niet zo goed in dit mooie spel met al die regelgeving, dus vandaar deze lange post.
Blasty
4 jaren geleden
Dankje Marco & Mark
MagnusMagicus
4 jaren geleden
Klopt! Sommige effecten kijken naar Dies, en dat gebeurt niet (want dat betekent "is put into the graveyard from the battlefield", maar de Decree kijkt alleen maar naar welke creatures destroyed zijn door het effect. Dat ze niet naar de graveyard gaan, zal hem een worst zijn .
marcoboth
4 jaren geleden
Decree destroyed de beesten, dat gebeurt, waarna kalitas ze exiled i.p.v. de creatures naar de graveyard te laten gaan. De decree heeft de beesten dus gewoon gesloopt en je pakt kaarten.

Triggers beginnen met When.., whenever.. of At... Het effect van kalitas is een replacement effect (vervangend).
beany
4 jaren geleden
ik denk van niet aangezien het een vervangend effect is
ik weet alleen niet zeker of if een trigger aangeeft of niet
Blasty
4 jaren geleden
Als ik Decree of Pain speel, en Kalitas exiled mijn opponent's creatures, laat het Decree me dan voor die creatures nog kaarten pakken of niet?
RobinH
4 jaren geleden
Je zult het maar in de foil versie hebben zeg

(Hoewel ik moet zeggen dat ik het wel een mindere foil vind..wat er wel mooi uit springt zijn de witte details.)
 Bijgewerkt 4 jaren geleden door RobinH
iDeal Mister Cash Mastercard Visa PayPal DPD PostNL
Top