Karn, the Great Creator (Teferi's Time Trouble)

Karn, the Great Creator (Teferi's Time Trouble)

Secret Lair Drop Series
€ 25,00

Momenteel niet op voorraad

Email mij eenmalig zodra dit artikel leverbaar is.

Breng mij op de hoogte
Gratis Happiness Booster - nog 2 uur Bij besteding vanaf € 40,- aan Magic: the Gathering packs, decks, sets of kaarten ontvang je nu een gratis booster. Upgrade je gratis booster zelfs tot een Collector Booster door meer te besteden! Lees meer.
  • Spaar 25 gratis spelpunten
  • Gratis verzending NL vanaf € 50
  • Vandaag besteld? Morgen in huis*
  • Beoordeeld met een 9.2
  • Spaar voor gratis producten
  • 70.000+ producten op voorraad

Productbeschrijving

Activated abilities of artifacts your opponents control can't be activated.
+1: Until your next turn, up to one target noncreature artifact becomes an artifact creature with power and toughness each equal to its mana value.
?2: You may reveal an artifact card you own from outside the game or choose a face-up artifact card you own in exile. Put that card into your hand.

Kaart informatie

NaamKarn, the Great Creator
Mana Cost
Mana value4
TypeLegendary Planeswalker - Karn
SetSecret Lair Drop Series 
RarityRare
Loyaliteit5
Oracle tekstActivated abilities of artifacts your opponents control can't be activated.
+1: Until your next turn, up to one target noncreature artifact becomes an artifact creature with power and toughness each equal to its mana value.
?2: You may reveal an artifact card you own from outside the game or choose a face-up artifact card you own in exile. Put that card into your hand.
ArtiestMark Zug

Decks met Karn, the Great Creator

pioneer
Lotus Wishes
door Dim-Q-Pire 9 dagen geleden
pioneer
sgsadg
door TomVerzijl 1 maand geleden
casual
Land Death
door poiznx 1 maand geleden

Reacties op Karn, the Great Creator

MagnusMagicus
1 jaar geleden
Dat klopt, er zijn geen officiele regels over sideboard in Commander. De enige regel die er is, dat is: er zijn geen sideboards in Commander

Een letterlijke quote uit de regels van Commander:

Quote:
Bron: Commander Rules:
Parts of abilities which bring other card(s) you own from outside the game into the game (such as Living Wish; Spawnsire of Ulamog; Karn, the Great Creator) do not function in Commander.


Er staat ook nog wat in de FAQ:

Quote:
Bron: FAQ:
Does Commander have a wishboard?

No; cards or effects which bring other cards in from outside the game, commonly known as “Wishes” do not function in Commander. Examples include Living Wish or Karn, the Great Creator.
The rules of Magic provide very little guidance on how wishes work outside of a tournament. No boundaries is problematic and leads to arguments. The best approach it to set the default to non-functional and allow groups to agree on parameters if they want to use them.
Including a competitive construct such as a wishboard would force all players to include one, even if they didn’t have plans to use it (as they might gain control of a spell or permanent with this type of effect). It also violates the exactly-100-cards premise of Commander, and encourages players to run narrow, powerful answers to popular strategies that might not be worth running in the main deck.


Dus als je wel een sideboard wil gebruiken, of je hele map erbij wil slepen, dan moet je dat met je groep afspreken wat wel en niet leuk wordt gevonden.
Stalkative
1 jaar geleden
Quote:
Als jullie met sideboard spelen moet dit gehele sideboard binnen de color identity van je commander vallen.
Als jullie zonder sideboard spelen en deze vist iedere kaart uit de collectie hoeft de gekozen kaart niet binnen de color identity van je commander te vallen.

Dit zijn dus geen officiële regels, dus dat ligt er ook gewoon aan wat je met je speelgroep afspreekt.
 Bijgewerkt 1 jaar geleden door Stalkative
BluezamX
1 jaar geleden
De kaarten in exile mag je natuurlijk kiezen, maar in Commander heb je geen sideboard (daar duidt outside de game op). Kijk, als jij met je vrienden afspreekt dat je wel met sideboard speelt of dat uberhaupt alle kaarten uit de collectie zijn toegestaan is het een ander verhaal. Maar om je exacte vraag te beantwoorden:
Als jullie met sideboard spelen moet dit gehele sideboard binnen de color identity van je commander vallen.
Als jullie zonder sideboard spelen en deze vist iedere kaart uit de collectie hoeft de gekozen kaart niet binnen de color identity van je commander te vallen.

Ik ben in ieder geval 99% zeker dat het zo werkt.
Erebos1201
1 jaar geleden
Mag je met deze in een colourless commander deck (bijv. Traxos, Scourge of Kroog) en de -2 ability een artifact dat wel kleur heeft het spel in halen (bijv. Sunforger of iets dergelijks), of zijn de kaarten die je ermee in je hand kunt stoppen nog wel gebonden aan de colour identity van je commander?
Dordledum
3 jaren geleden
Crew
BluezamX
3 jaren geleden
De Heart of Kiran wordt een 2/2... Maaar houdt alle abilities! Dus je kan de crew 2 activeren om er zo een 4/4 van te maken.
CosmicSeal
3 jaren geleden
wat nou als ik de +1 gebruik op (bijvoorbeeld) Heart of Kiran?

ik neem aan dat het een 2/2 flying, vigilance word. maar ik vraag het maar even voor de zekerheid
 Bijgewerkt 3 jaren geleden door CosmicSeal
MagnusMagicus
3 jaren geleden
Restricted in Vintage vanaf 30 augustus 2019!

Details: zie het Banned en Restricted update topic.
Sunitram
3 jaren geleden
Ik moet je eerlijk zeggen dat ik voor Modern wel interesse heb gekregen in deze combo omdat ie in Blue Steel ook prima werkt.

Maar Modern Sunitram is een hele andere gozer dan Commander Sunitram; die laatste speelt juist voor de spanning van gekke combo's die meerdere beurten nodig hebben
MagnusMagicus
3 jaren geleden
Maar...tutors...!

Nee, je hebt wel gelijk, ik zat je ook een beetje te stangen . Plus, ik hoop dat je niet een Commander deck maakt puur op deze combo, want dat zou echt extreem saai zijn . Leuk als het erin zit, nog leuker als je 2-3 beurten nodig hebt om het in elkaar te zetten zodat je tegenstanders ook nog kans hebben om het tegen te houden .
iDeal AfterPay Bancontact Sofort Mastercard Visa PayPal DPD PostNL
Top