Keiga, the Tide Star

Keiga, the Tide Star

Iconic Masters

Flying
When Keiga, the Tide Star dies, gain control of target creature.
€ 1,80

Op voorraad. Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis.

Spaar 1 gratis BoM punt Verdien BoM punten met elke bestelling. Spaar BoM punten voor gratis producten of winkeltegoed.

Kaart informatie

NaamKeiga, the Tide Star
Manacost
Converted mana cost6
TypeLegendary Creature - Dragon Spirit
SetIconic Masters 
RarityRare
Oracle tekstFlying
When Keiga, the Tide Star dies, gain control of target creature.
Power5
Toughness5
FlavortekstThe pull of the tide star holds eternal sway.
ArtiestSvetlin Velinov
 

Decks met Keiga, the Tide Star

commander
su casa mi casa
door noaki12 5 dagen geleden
commander
Sen triplets EDH
door WJdouma 7 dagen geleden
commander
Umitsuki
door Sindoray 12 dagen geleden
modern
Spirits
door jasperafca410 1 maand geleden

Reacties op Keiga, the Tide Star

MagnusMagicus
6 jaren geleden
Combo van de dag:
Keiga, the Tide Star + Infinite Reflection

Een tijdje geleden heb ik al een dergelijke combo gepost, maar met de nieuwe Legendary regel is die combo, en deze, een stuk beter geworden! Met deze combo wordt elk creature dat je speelt een Keiga, die je prompt dood laat gaan, waardoor je een creature van je tegenstander mag stelen.
MagnusMagicus
6 jaren geleden
Klopt! Tokens verdwijnen op het moment dat ze ergens anders zijn dan op de battlefield, maar ze gaan daar dus nog wel naartoe!
Madhofd
6 jaren geleden
Hoe gaan ze af dan..? Daarvoor moeten ze wel eerst het graf in...

EDIT: Heb het al opgezocht, ze gaan wel naar het graf toe, maar verdwijnen daarna meteen.
 Bijgewerkt 6 jaren geleden door Madhofd
beany
6 jaren geleden
jawel (maar dan verdwijnen ze wel) maar gaan ondertussen nog wel af
Madhofd
6 jaren geleden
Maar Magnus, Keiga, the Tide Star zegt dat pas wanneer hij in een graveyard terecht komt, hij een creature mag overnemen. Maar tokens komen toch niet in het graf terecht? Als een token het veld verlaat verdwijnt het toch gewoon?
MagnusMagicus
6 jaren geleden
Combo van de dag:
Keiga, the Tide Star + Rite of Replication

Cast een (liefst gekickte) Rite op je Keiga. Je krijgt dan een (of vijf) kopietjes van Keiga die samen met het origineel direct doodgaan omdat ze Legendary zijn. Maar je mag dan wel twee (of zes) creatures van je tegenstanders jatten!
ebonpraetor
7 jaren geleden
Technisch zijn tokens zelfs helemaal niet in je graveyard toch? Maar gelukkig hoeven ze er alleen maar in gestopt te worden voor het triggeren van het jat-effect. En dat gebeurt wel.
Raar maar waar.

@robbert: Gewoon met een deck met veel sacrifice effecten gaan spelen. Dan kun je dat gejat prima voorkomen.
robbertvanderkleij
7 jaren geleden
Hij jatte m'n commander in 1 potje DRIE keer... Lang leve mass removal!
ubes
7 jaren geleden
@Cas146: Eigenlijk blijven ze nog veel korter in je graveyard
Jeff
7 jaren geleden
Dat ja, waarom niet allebei? Gister ook 3 beesten mee overgenomen (althans, er werden er 2 gesac't in respons) met hulp van Infinite Reflection!
iDeal Mister Cash Mastercard Visa PayPal DPD PostNL
Top