Mirror of the Forebears

Mirror of the Forebears

Commander 2017

As Mirror of the Forebears enters the battlefield, choose a creature type.
: Until end of turn, Mirror of the Forebears becomes a copy of target creature you control of the chosen type, except it's an artifact in addition to its other types.
€ 1,10

Op voorraad. Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis.

Win een Boosterbox Modern Horizons Maak automatisch kans op een boosterbox Modern Horizons! Ontvang gratis loten bij elke 40 euro die je besteedt.

Kaart informatie

NaamMirror of the Forebears
Manacost
Converted mana cost2
TypeArtifact
SetCommander 2017 
RarityUncommon
Oracle tekstAs Mirror of the Forebears enters the battlefield, choose a creature type.
: Until end of turn, Mirror of the Forebears becomes a copy of target creature you control of the chosen type, except it's an artifact in addition to its other types.
ArtiestKieran Yanner
 

Reacties op Mirror of the Forebears

BluezamX
6 dagen geleden
In principe wordt het een Artifact Creature - Human Soldier Ally

*mierenneuk modus uit
NL_PANIC
6 dagen geleden
Oke bedankt ik weet nu gemoeg.
pinook
6 dagen geleden
Nee, helaas niet, want de mirror entered niet the battlefield. Hij is er al en word dan een copy.

Qua types klopt het inderdaad, je voegt gewoon artifact aan zijn types toe.
 Bijgewerkt 6 dagen geleden door pinook
NL_PANIC
6 dagen geleden
Als je met de Mirror of the Forebears bijv een Kazandu Blademaster target word het dan een creature-human soldier ally artifact? En triggert bij allebei dan de abilitie?
Magicfreak
4 maanden geleden
Nice
Edwin
4 maanden geleden
Ok, bedankt. Dan heb ik potje gewonnen.
Magicfreak
4 maanden geleden
Ja, hij gaat dan naar de Graveyard. Zolang de mirror een creature is, zijn alle regels erop van toepassing die voor creatures gelden.
Edwin
4 maanden geleden
Als copy van creature wordt en block, en gaat creature dood. Is dan de mirror in de graveyard?
Lloyd1990
1 jaar geleden
Ok duidelijk thanks.
Wel jammer van dat transformeren
Reynaerd
1 jaar geleden
Bij het kopiëren van een kaart worden eventuele counters, bijvoorbeeld +1/+1, niet meegenomen. Echter, Vampire Nocturnus geeft geen counters. Indien de bovenste kaart van je deck zwart is, zullen al je creatures nog een extra keer +2/+1 en flying. (Niet dat het laatste relevant is, maar goed, ze krijgen het wel)

Bij Bloodline Keeper is het een ander verhaal. Indien de Mirror er langer ligt dan je vorige untap step, dan mag je hem tappen om een token te maken. Anders heeft je Keeper nog Summoning Sickness.

(Wellicht relevant, je Mirror die een Keeper is kan niet transformen.)
iDeal Mister Cash Mastercard Visa PayPal DPD PostNL
Top