Mistmeadow Witch

Mistmeadow Witch

Venser vs. Koth
€ 0,40

Op voorraad. Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis.

Toevoegen aan winkelmand
Bazaar of Magic Bonus Week - nog 3 dagen geldig Scoor tot wel 5x zoveel spelpunten bij jouw aankopen! Met spelpunten spaar je voor extra korting en gratis producten! Lees meer.
  • Spaar gratis spelpunten
  • Gratis verzending NL vanaf € 50
  • Vandaag besteld? Morgen in huis*
  • Beoordeeld met een 9.2
  • Spaar voor gratis producten
  • 70.000+ producten op voorraad

Productbeschrijving

: Exile target creature. Return that card to the battlefield under its owner's control at the beginning of the next end step.

Kaart informatie

NaamMistmeadow Witch
Mana Cost
Mana value2
TypeCreature - Kithkin Wizard
SetVenser vs. Koth 
RarityUncommon
Oracle tekst: Exile target creature. Return that card to the battlefield under its owner's control at the beginning of the next end step.
Power1
Toughness1
FlavortekstOlka collected the evening mist for years, studying its secrets. Once she learned its essence, she could vanish with a thought.
ArtiestGreg Staples

Decks met Mistmeadow Witch

casual
Venser
door SoulTab 2 maanden geleden
commander
ephara
door TheMX007 2 maanden geleden
commander
azorius
door Zura1992 3 maanden geleden

Reacties op Mistmeadow Witch

Neardal
10 jaren geleden
Duidelijk thanks
MagnusMagicus
10 jaren geleden
Klopt! Het kan dus wel, maar dan moet je een leuk regeltrucje uithalen .

Wat dus niet werkt, is aan het begin van zijn beurt zijn Gerrard exilen. Want het eerste moment dat je dat mag doen, is in zijn upkeep, nadat alle triggers op de stack zijn gegaan. En dan ligt de gain life trigger van Gerrard al op de stack, en maakt het niet uit wat er met Gerrard gebeurt.

Maar wat je wel kunt doen, is aan het einde van jouw beurt, in de end step, Gerrard exilen.

Omdat de ability zegt "Return that card to the battlefield under its owner's control at the beginning of the next end step." komt hij deze end step niet meer terug, want het begin van de end step is al voor bij . Dus komt hij pas terug aan het begin van de eerstvolgende end step, wat het einde van beurt van je tegenstander is.

Let wel: deze truc werkt alleen met "at the beginning of the next end step" abilities, niet met "until end of turn" effecten .
robbertvanderkleij
10 jaren geleden
Ja, dat kan... Als je in endstep voor zijn beurt deze ability activeert, dan verdwijnt Gerard tot de endstep van zijn beurt...
GBerg
10 jaren geleden
Je kan hem wel exilen, maar je tegenstander krijgt hoe dan ook nog wel leven.
Neardal
10 jaren geleden
Vraagje mbt deze kaart. Mijn tegenstander speelt Gerrard Capashen als Commander. Kan ik met de Mistmeadow Witch Gerrard laten exilen voordat hij leven erbij krijgt?
iDeal AfterPay Bancontact Sofort Mastercard Visa PayPal DPD PostNL
Top