Narset, Enlightened Master

Narset, Enlightened Master

Khans of Tarkir
€ 1,90

Op voorraad. Nu besteld, zaterdag in huis.

Toevoegen aan winkelmand
  • Spaar 1 gratis spelpunt
  • Gratis verzending NL vanaf € 50
  • Vandaag besteld? Morgen in huis*
  • Beoordeeld met een 9.2
  • Spaar voor gratis producten
  • 70.000+ producten op voorraad

Productbeschrijving

First strike, hexproof
Whenever Narset, Enlightened Master attacks, exile the top four cards of your library. Until end of turn, you may cast noncreature cards exiled with Narset this turn without paying their mana costs.

Kaart informatie

NaamNarset, Enlightened Master
Mana Cost
Mana value6
TypeLegendary Creature - Human Monk
SetKhans of Tarkir 
RarityMythic
Oracle tekstFirst strike, hexproof
Whenever Narset, Enlightened Master attacks, exile the top four cards of your library. Until end of turn, you may cast noncreature cards exiled with Narset this turn without paying their mana costs.
Power3
Toughness2
ArtiestMagali Villeneuve

Decks met Narset, Enlightened Master

commander
Narset
door Accendi 2 maanden geleden

Reacties op Narset, Enlightened Master

Blasty
1 maand geleden
Je mag maar één alternatieve cost voor je spell kiezen, dus of gratis via Narset, of de Cleave cost.
Dus geen combinaties toegestaan. Zelfde geldt voor Overload etc.
TwanusMcMad
1 maand geleden
Volgens de MTG-Wiki mag dat helaas niet:
https://mtg.fandom.com/wiki/Cleave
Awvanzijl
1 maand geleden
In de reminder text van cleave staat dat je de spell voor zijn cleave cost mag spelen. Als je de cleave cost betaalt dan mag je een stukje text weg denken. Aangezien je die niet betaalt hebt, denk ik dat dat dus niet kan. Maar ik weet het niet zeker...
 Bijgewerkt 1 maand geleden door Awvanzijl
psycholord
1 maand geleden
Mag je een spell voor zn cleave kosten spelen zoals Alchemist's Gambit?
MagnusMagicus
2 jaren geleden
Ja, dat mag! Je mag de On Alert versie (en ook alleen die) gratis casten vanaf Narset, en de kaart daarna op Adventure sturen en later ook het creaturegedeelte casten (maar niet gratis ).
bartist
2 jaren geleden
Eeeehm, in de categorie "Advantures zijn een regel-hell": Kan ik van een creature de adventure-kant casten (laten we zeggen On Alert van Silverflame Squire), als ik deze exile met Narset? (om dezelfde reden dat Adventures casten met Kess, Dissident Mage mag?)
Koendert
3 jaren geleden
Wat een kaart dat ik deze gemist heb! hoppa winkelmandje in
MagnusMagicus
6 jaren geleden
Het kan niet alle dagen feest zijn .
AkaAkuma
6 jaren geleden
Wat irritant dat deze kaart niet in combinatie met Rebound effecten werkt.
MagnusMagicus
6 jaren geleden
Sorry Twiggie
iDeal Mister Cash Mastercard Visa PayPal DPD PostNL
Top