Nevinyrral's Disk

Nevinyrral's Disk

Commander 2017

Nevinyrral's Disk enters the battlefield tapped.
, : Destroy all artifacts, creatures, and enchantments.
€ 2,00

Momenteel niet op voorraad

Email mij eenmalig zodra dit artikel leverbaar is.

 Breng mij op de hoogte
Win een Boosterbox Modern Horizons Maak automatisch kans op een boosterbox Modern Horizons! Ontvang gratis loten bij elke 40 euro die je besteedt.

Kaart informatie

NaamNevinyrral's Disk
Manacost
Converted mana cost4
TypeArtifact
SetCommander 2017 
RarityRare
Oracle tekstNevinyrral's Disk enters the battlefield tapped.
, : Destroy all artifacts, creatures, and enchantments.
ArtiestSteve Argyle
 

Trivia

Nevinyrral is omgedraaid Larry Niven, een science fiction auteur.

Voordat Alpha in de winkel lag, werd er getest met kaartjes met clip art. Check ze in de linkjes in deze Arcana en dit artikel.

De playtest naam van Powder Keg was "Nevinyrral's Pinpoint Disk", een referentie naar Nevinyrral's Disk.

Decks met Nevinyrral's Disk

boosterdraft
Ape
door PaasBaasDries 1 maand geleden
boosterdraft
oloro's council
door MrLuc 23 dagen geleden
commander
Muldrotha
door Ghouls12 4 dagen geleden

Reacties op Nevinyrral's Disk

erik12345
5 jaren geleden
Dit is echt een "self-destruct button".
(alleen gebruiken bij noodsituatie)
MagnusMagicus
7 jaren geleden
Nee, hij blijft liggen. Bij de meeste 'moderne' varianten van deze kaart (zoals Oblivion Stone) moet je de kaart zelf sacrificen, maar de Disk niet. Die maakt zichzelf kapot door zijn eigen ability, maar je zou hem ook kunnen regeneraten met Reknit als je zou willen . En met Darksteel Forge destroyed hij zichzelf wel, maar omdat hij indestructible is dan blijft hij gewoon liggen, en kun je dus elke beurt ", : Destroy all creatures, artifact and enchantments you don't control." doen .
Darkgizmo
7 jaren geleden
Vorige week een discussie met een vriend van mij of deze nou wel of niet gesloopt werd als er een Darksteel Forge naast ligt. Hij beweerde van wel en ik natuurlijk van niet . De 'winnaar' krijgt een pilsje (van ons 2 )
MagnusMagicus
7 jaren geleden
Nou, in Alpha t/m Unlimited was het een Mono Artifact. Mono betekende dat je hem moest tappen. Dat is in Revised afgeschaft, maar ze hebben toen geen symbool toegevoegd omdat hij toch tapped in het spel kwam en je hem toch maar 1x kon gebruiken. Dat hebben ze in Fourth Edition toch weer aangepast omdat alle andere Mono Artifacts wel een symbool had gekregen.

Oh, en vroeger deden artifacts het niet als ze tapped waren, dus kon je de Revised versie niet gebruiken wanneer hij tapped was. Vandaar dat hij ook toen hetzelfde werkte als nu .
Waus
7 jaren geleden
Hehe deze maakt me nieuwe soft-lock in EDH met Darksteel Forge en om het nog erger te maken Unwinding Clock.

Het grappige van deze kaart was dat bij Revised en eerdere versies niet stond dat je 'm hoefde te tappen om te usen.
 Bijgewerkt 7 jaren geleden door Waus
MagnusMagicus
7 jaren geleden
Heh, ik heb ook een Wunderscheibe . Vond dat ook wel cool .
Eclavyrr
7 jaren geleden
Heb hem eindelijk bij weten te ruilen... in het duits...

Nevinyrral's Wunderscheibe! ... het heeft wel iets zwoels als je dit zo uitspreekt.
Thorsten
7 jaren geleden
Ja in multiplayer wordt het een stuk moeilijker maar daar is dan ook de side-board voor. Ik speel hem trouwens ook regelmatig uit voordat ik hem wil gebruiken. Op momenten dat ik hem (nog) niet nodig heb dan kan ik hem in latere beurten beschermen met counterspells als dat nodig is of juist niet zodat een tegenstander een artifact removal kwijt raakt voor iets dat voor mij niet cruciaal is.
ubes
7 jaren geleden
Het ligt er vooral aan tegen hoevel spelers je tegelijk speelt, denk ik.
Thorsten
7 jaren geleden
Dat is waar maar niet ieder deck heeft die en vooral snellere decks waar ik als control speler moeite mee heb hebben die vaak niet. Ten minste dat is altijd mijn ervaring geweest, dat kan nu helemaal anders liggen uiteraard.
iDeal Mister Cash Mastercard Visa PayPal DPD PostNL
Top