Nylea, God of the Hunt

Nylea, God of the Hunt

Theros

Indestructible
As long as your devotion to green is less than five, Nylea isn't a creature. (Each in the mana costs of permanents you control counts toward your devotion to green.)
Other creatures you control have trample.
: Target creature gets +2/+2 until end of turn.
€ 10,40

Momenteel niet op voorraad

Email mij eenmalig zodra dit artikel leverbaar is.

 Breng mij op de hoogte
Spaar 10 gratis BoM punten Verdien BoM punten met elke bestelling. Spaar BoM punten voor gratis producten of winkeltegoed.

Nylea, God of the Hunt edities

€ 10,40
€ 20,00

Kaart informatie

NaamNylea, God of the Hunt
Manacost
Converted mana cost4
TypeLegendary Enchantment Creature - God
SetTheros 
RarityMythic
Oracle tekstIndestructible
As long as your devotion to green is less than five, Nylea isn't a creature. (Each in the mana costs of permanents you control counts toward your devotion to green.)
Other creatures you control have trample.
: Target creature gets +2/+2 until end of turn.
Power6
Toughness6
ArtiestChris Rahn
 

Decks met Nylea, God of the Hunt

pioneer
mono green devotion
door MalcolmS 10 dagen geleden
commander
Mirror lage
door Fransdegitarist 25 dagen geleden
commander
Ghalta EDH
door superne5k 15 dagen geleden

Reacties op Nylea, God of the Hunt

LeKrutes
1 maand geleden
Heb haar in aantal decks in de 99 perfect kaartje. Ik speel haar in Goreclaw, Terror of Qal Sisma waarbij het op zijn slechtst een Primal Rage. Die ook een 6/6 indistructible kan zijn.

En in speel haar in Reki, the History of Kamigawa.
janvlasschaert
1 maand geleden
Persoonlijik vind ik dit een zalige mono groene commander voor een deck dat vol hydra's en paar lompe dikke beaters.
MagnusMagicus
5 jaren geleden
Dat klopt. De Whip kijkt naar de kaart zelf, en het maakt niet uit of het dan nog een creature is of niet.
JT
5 jaren geleden
Ik zeg eerst dat ik geen judge ben, dus dat je mijn antwoord niet gelijk klakkeloos over moet nemen...
Maar, het lijkt me dat ie alsnog exiled wordt, want er staat verder niks bij over of het dan nog wel een creature moet zijn, het gaat over de 'creature card' die je uit je graf haalt en daarna exiled, dat ie dan geen creature meer is maakt volgens mij niet uit, omdat het nog wel dezelfde kaart is.
henzinator
5 jaren geleden
Als ik Nylea, God of the Hunt terug haal met eenWhip of Erebos en ik heb niet genoeg devotion om het een creature te laten zijn, moet ik hem dan exilen einde van mijn beurt
MagnusMagicus
6 jaren geleden
Niet waar . Dan maak je er creatures van, waardoor ze kunnen aanvallen. Wat precies mijn punt is .
ebonpraetor
6 jaren geleden
Maar gelukkig heeft MTG daar een antwoord op: Opalescence
MagnusMagicus
6 jaren geleden
Alleen creatures hebben power en toughness en kunnen aanvallen. Nee dus .
Bittemommy
6 jaren geleden
Kan een Enchantment aanvallen? Lijkt me een logisch antwoord
hallowman3
6 jaren geleden
ik heb een vraag: als deze kaart geen creature meer is kan die dan nog wel aanvallen of niet?
iDeal Mister Cash Mastercard Visa PayPal DPD PostNL
Top