Phyrexian Infiltrator

Phyrexian Infiltrator

Invasion

: Exchange control of Phyrexian Infiltrator and target creature. (This effect lasts indefinitely.)
€ 0,50

Op voorraad. Nu besteld, vrijdag in huis.

Win een Boosterbox Modern Horizons Maak automatisch kans op een boosterbox Modern Horizons! Ontvang gratis loten bij elke 40 euro die je besteedt.

Kaart informatie

NaamPhyrexian Infiltrator
Manacost
Converted mana cost3
TypeCreature - Minion
SetInvasion 
RarityRare
Oracle tekst: Exchange control of Phyrexian Infiltrator and target creature. (This effect lasts indefinitely.)
Power2
Toughness2
Flavortekst“It is Yawgmoth’s will incarnate: an efficient machine that replaces inefficient flesh.” - Tsabo Tavoc
ArtiestDarrell Riche
 

Reacties op Phyrexian Infiltrator

MagnusMagicus
1 jaar geleden
Jup!
Dordledum
1 jaar geleden
Vooral gebruiken tegen tegenstanders die geen ter beschikking hebben!

In multiplayer kan je dus zelfs 2 creatures van verschillende tegenstanders uitwisselen?

(mocht ik dat willen voor )
 Bijgewerkt 1 jaar geleden door Dordledum
MagnusMagicus
5 jaren geleden
Tja, die had ik kunnen verwachten .
Blasty
5 jaren geleden
Ja als we op Magnus moeten wachten...
MagnusMagicus
5 jaren geleden
Het kan een half jaar duren, maar antwoord zul je krijgen!
Blasty
5 jaren geleden
Van de Gatherer rulings:
Quote:
It is possible to activate this ability in response to itself and generate some odd combinations. For example, if you control this card and another creature, you can use this card's ability and target the creature you control. You can then use this card's ability again and target a creature your opponent controls. The second usage resolves first and you get your opponent's creature in exchange for this one. The first usage then resolves and swaps your other creature for the Infiltrator so you get it back. The net effect is that you can swap any creature you have for any of theirs if you can pay this ability twice. Note that your opponent does get the chance to use the Infiltrator if they have the mana in between your two usages and can mess you up.
ssmadcow
5 jaren geleden
Als ik (bijvoorbeeld) een 1/1 Saproling token heb en een Phyrexian Infiltrator. Kan ik dan, door deze ability 2 keer in 1 keer te activeren, een creature van mijn tegenstander omruilen met de 1/1 Saproling token?
iDeal Mister Cash Mastercard Visa PayPal DPD PostNL
Top