Phyrexian Metamorph (foil)

Phyrexian Metamorph (foil)

Release
€ 8,00

Op voorraad. Nu besteld, dinsdag in huis.

  • Spaar 8 gratis spelpunten
  • Gratis verzending NL vanaf € 50
  • Vandaag besteld? Morgen in huis*
  • Beoordeeld met een 9.2
  • Spaar voor gratis producten
  • 70.000+ producten op voorraad

Productbeschrijving

( can be paid with either or 2 life.)
You may have Phyrexian Metamorph enter the battlefield as a copy of any artifact or creature on the battlefield, except it's an artifact in addition to its other types.

Kaart informatie

NaamPhyrexian Metamorph
Mana Cost
Mana value4
TypeArtifact Creature - Shapeshifter
SetRelease 
RaritySpecial
Oracle tekst( can be paid with either or 2 life.)
You may have Phyrexian Metamorph enter the battlefield as a copy of any artifact or creature on the battlefield, except it's an artifact in addition to its other types.
Power0
Toughness0
ArtiestJung Park

Decks met Phyrexian Metamorph

boosterdraft
Gyruda team
door Nun2701 11 dagen geleden
standard
Artifancy
door Benjibent 1 maand geleden
boosterdraft
urza
door TheTalius 10 dagen geleden
casual
test
door IcyTaichou 2 maanden geleden

Reacties op Phyrexian Metamorph

MagnusMagicus
3 jaren geleden
Fixed
BuidingMage
3 jaren geleden
Er is een import probleempje met Phyrexian mana denk ik... De oracle tekst op de site zegt: "{(U/P)}" in de plaats van "".
MagnusMagicus
8 jaren geleden
Ja, de Metamorph Persist dan en als hij terug komt mag je iets anders kopieren. De Metamorph krijgt wel een -1/-1 counter.
uncharted
8 jaren geleden
stel dat ik met deze kaart een Kitchen Finks kopieer. werkt de persist dan ook? (gezien hij 'dies'). Als dat zo is, kan ik dan ook weer een nieuwe kopie kiezen?
uncharted
8 jaren geleden
leuk in combinatie met een Birthing Pod, lijkt het. Je kunt zowel de pod als een creature kopieren.
MagnusMagicus
10 jaren geleden
Mocht deze uitleg allemaal niet voldoende zijn, dan wil ik je vragen om een topic te openen in het Magic Spelregels forum en daar je vragen te stellen. Dat is een betere plaats om een discussie te houden dan hier, en dan kunnen we het hier weer over de Metamorph hebben i.p.v. Emrakul .
Fjaulnir
10 jaren geleden
Inderdaad.

Oblivion Ring target, maar alleen met zijn enters-the-battlefield-ability, dus niet als spell op de stack; en Emrakul kan dus gewoon geOblivion Ringd worden.

Maar zoals al opgemerkt targetten Clone en Metamorph niet, dus maakt dat sowieso niet uit voor Emrakul.
beany
10 jaren geleden
zelfs al zo de metamorph targetten is het een ability en geen spell
en heeft emrakul er geen bescherming tegen
marcoboth
10 jaren geleden
Het is geen triggered ability (die starten met when, whenever of at). Om een target te hebben, moet target in de tekst voorkomen. Dat staat nergens in de tekst van metamorph, dus target de ability niet.

In magic heeft iets alleen een target als het woord target gebruikt wordt in de tekst, zeer specifiek opgesteld dus en duidelijk te herkennen daardoor.
 Bijgewerkt 10 jaren geleden door marcoboth
Radmsc
10 jaren geleden
Dan snap ik niet waarom ze de volgende tekst bij de kaart op de website gatherer.wizards.com zetten:

"Protection from colored spells" means that Emrakul can't be the target of colored spells (including colored Aura spells) or of abilities whose sources are colored spells (such as the "when you cast" ability of an Ulamog, the Infinite Gyre that's been turned red by Painter's Servant). It also means that all damage that would be dealt to Emrakul by colored spells is prevented. Like every protection ability, it works only while Emrakul is on the battlefield.

Wanneer Phyrexian Metamorph gecast wordt, triggert de ability. Het is dus een ability van een colored spell, zoals hierboven genoemd wordt. Daarnaast kies je zelf een target voor de ability, dus wordt Emrakul naar mijn mening wel degelijk getarget.

Of is er iets anders dat ik compleet verkeerd begrijp?
iDeal AfterPay Bancontact Mastercard Visa PayPal DPD PostNL
Top