Seat of the Synod

Seat of the Synod

Planechase
€ 4,20

Op voorraad. Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis.

  • Spaar 4 gratis spelpunten
  • Gratis verzending NL vanaf € 50
  • Vandaag besteld? Morgen in huis*
  • Beoordeeld met een 9.2
  • Spaar voor gratis producten
  • 70.000+ producten op voorraad

Productbeschrijving

(Seat of the Synod isn’t a spell.)
: Add to your mana pool.

Kaart informatie

NaamSeat of the Synod
Mana Cost
Mana value0
TypeArtifact Land
SetPlanechase 
RarityCommon
Oracle tekst(Seat of the Synod isn’t a spell.)
: Add to your mana pool.
FlavortekstLumengrid, site of the Knowledge Pool, Source of vedalken arcana.
ArtiestJohn Avon

Trivia

De artifact landen hadden tijdens het playtesten namen van gebouwen. Seat of the Synod was "Windmill", Great Furnace was "Factory", Vault of Whispers was "Shanty" (dat is een barak), Ancient Den was "Farmhouse" en Tree of Tales was "Observatory".

Decks met Seat of the Synod

standard
Artifancy
door Benjibent 8 dagen geleden
commander
Kotori
door Raxytrasza 3 dagen geleden
casual
Jhoira's Lattice
door JAS 18 dagen geleden

Reacties op Seat of the Synod

MagnusMagicus
4 jaren geleden


MagnusMagicus
5 jaren geleden
Klopt! De enige domme vraag is een vraag die je niet stelt .

Dit is een land, en je mag 1 land per beurt spelen, dus als je al een Island hebt gespeeld kun je deze niet meer spelen en andersom.
Pelgrim1994
5 jaren geleden
Zeker geen domme vraag want die zijn er niet maar nee dat kan niet. de regel van 1 land per beurt geld hiervoor ook. Hij telt gewoon als 1 land die beurt.
PhilipDH
5 jaren geleden
Misschien een domme vraag, maar hoe speel je deze? Ik bedoel: je hebt de maximum 1 land per ronde op tafel leggen regel, maar dit is ook een artifact... mag ik dus een land spelen EN deze spelen in dezelfde beurt?
MagnusMagicus
8 jaren geleden
Bijna. Je mag inderdaad alleen Basic kaarten in je deck doen, en daar zijn er exact tien van. De 5 gewone basic lands en de 5 snow-covered lands. Dit land is niet basic, dus gewoon maximaal 4 net zoals elke andere kaart.
Blasty
8 jaren geleden
Ja 4x want het is geen Basic land. Enkel de landjes genaamd Island, Forest, Plains, Mountain en Swamp mag je meer dan 4x in je deck.
mrjim
8 jaren geleden
kan je dit land maar 4 keer hebben in een deck?
TheRobinros
9 jaren geleden
Neeeeuuuuuwww! Balen
Eclavyrr
9 jaren geleden
Yep, de gehele cycle van deze jongens. Darksteel citadel mag wel overigens.
TheRobinros
9 jaren geleden
Ik las ergens dat deze banned is in Modern, klopt dat?
iDeal Mister Cash Mastercard Visa PayPal DPD PostNL
Top