Shared Fate

Shared Fate

Mirrodin
€ 0,90

Momenteel niet op voorraad

Email mij eenmalig zodra dit artikel leverbaar is.

Breng mij op de hoogte
  • Spaar gratis spelpunten
  • Gratis verzending NL vanaf € 50
  • Vandaag besteld? Morgen in huis*
  • Beoordeeld met een 9.2
  • Spaar voor gratis producten
  • 70.000+ producten op voorraad

Productbeschrijving

If a player would draw a card, that player exiles the top card of an opponent’s library face down instead.
Each player may look at and play cards he or she exiled with Shared Fate.

Kaart informatie

NaamShared Fate
Mana Cost
Mana value5
TypeEnchantment
SetMirrodin 
RarityRare
Oracle tekstIf a player would draw a card, that player exiles the top card of an opponent’s library face down instead.
Each player may look at and play cards he or she exiled with Shared Fate.
ArtiestMatt Cavotta

Reacties op Shared Fate

xEternalTears
1 maand geleden
Ja je hebt de keuze uit twee replacement effects en ik zou ook die van de leuke dame kiezen!

Zie ruling 616.1: "If two or more replacement and/or prevention effects are attempting to modify ..." en 616.1f: "Once the chosen effect has been applied, this process is repeated (taking into account only replacement or prevention effects that would now be applicable) until there are no more left to apply."
Asdergon
1 maand geleden
Kan iemand mij uitleggen hoe deze kaart werkt terwijl ik ook Eruth, Tormented Prophet in play heb liggen?

Ze zeggen namelijk beide "if you(/ a player) would draw a card".

Kan ik kiezen welke van deze effecten invloed hebben op mijn draw?

Waardoor ik dus geen last heb van Shared Fate en mijn opponents wel (zolang die opponents natuurlijk geen draw replacement effects hebben liggen)
MagnusMagicus
1 jaar geleden
Dat is helemaal correct!
Blasty
1 jaar geleden
Klopt, jij ownt de kaarten die je opponent van jouw library exiled.
TheRobinros
1 jaar geleden
Hmm... Een tijd terug, maakte ik een deck dat draaide om Shared Fate en de Processors uit het BFZ-block. Nu vraag ik me af: werkt dat eigenlijk wel? Voorbeeld: Ik heb Shared Fate en een Oracle of Dust in het spel. Mijn tegenstander "pakt" een kaart van mijn deck. In zijn draw-step, wil ik Oracle of Dust activeren op de kaart die hij "gepakt" heeft, maar eigenlijk in exile zit. Die kaart zou dan naar mijn graveyard gaan, ik zou een kaart "pakken" en discarden. Maar volgens mij kan ik Oracle of Dust helemaal niet activeren op de net gepakte kaart, aangezien ik de owner van die kaart ben... klopt dat? Dus om dit te doen, kan ik het beste eerst mijn eigen library removen met bijvoorbeeld Leveler, zodat tegenstanders wel elkaars kaarten moeten pakken en ik ze dus wél terug kan processen?
Davy
9 jaren geleden
Deze + Enter the Infinite ; the ultimate mill > Dan moet je deze nog zien te vernietigen, anders verliest de tegenstander nog niet :/
MagnusMagicus
9 jaren geleden
Combo van de dag:
Shared Fate + Abundance

Met Shared Fate speel je met elkaars library. Hilariteit alom. Maar wat nou als jij geen kaarten pakt? Dan blijf je met je eigen library spelen .
iDeal AfterPay Bancontact Sofort Mastercard Visa PayPal DPD PostNL
Top