Tragic Slip

Tragic Slip

Dark Ascension
€ 0,45

Op voorraad. Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis.

Toevoegen aan winkelmand
  • Spaar gratis spelpunten
  • Gratis verzending NL vanaf € 50
  • Vandaag besteld? Morgen in huis*
  • Beoordeeld met een 9.2
  • Spaar voor gratis producten
  • 70.000+ producten op voorraad

Productbeschrijving

Target creature gets -1/-1 until end of turn.
Morbid — That creature gets -13/-13 until end of turn instead if a creature died this turn.

Kaart informatie

NaamTragic Slip
Mana Cost
Mana value1
TypeInstant
SetDark Ascension 
RarityCommon
Oracle tekstTarget creature gets -1/-1 until end of turn.
Morbid — That creature gets -13/-13 until end of turn instead if a creature died this turn.
FlavortekstLinger on death's door and risk being invited in.
ArtiestChristopher Moeller

Reacties op Tragic Slip

Blasty
6 jaren geleden
Klopt allemaal. Combat damage wordt allemaal tegelijk gedaan, tenzij er creatures zijn met First Strike of Double Strike.
Als in de first strike damage step iets doodgaat, kun je een Tragic Slip casten voordat je naar de reguliere damage step gaat, en zo een dikke trampler -13/-13 geven.
n4ppy
6 jaren geleden
Ik neem aan dat morbid niet voorkomt dat damage van een vette trample doorkomt.

Maar als je zelf iets naar graveyard speelt met een sac? Dan gaat het wel eerder weg?

En als er voor het casten van deze Instant al iets dood is gegaan? Direct -13?
MagnusMagicus
8 jaren geleden
Ik ben benieuwd! Probeer in ieder geval kaartnamen te onthouden, dan zijn we al een heel eind . Post het maar in het Regelvragenforum, dan kan ik het zeker niet missen.
Bluepowder
8 jaren geleden
Ja, die bedoel ik inderdaad.
Ik heb op dit moment geen exacte spelsituatie ervan paraat, maar vond dit al vreemd en zal een volgende keer even beter opletten of ik niets gemist heb waardoor diegene toch overleefde.

Maar het maakt de kaart nu dan wel beter dan ik dacht.
MagnusMagicus
8 jaren geleden
Je bedoelt met Duels of the Planeswalkers? Dat is wel vreemd. Als je een exacte situatie geeft, dan kunnen we hem voor je uitleggen. Maar een creature met 0 of minder toughness gaat direct naar de graveyard.
Bluepowder
8 jaren geleden
Ik speel af en toe via de app van magic 2013, waarbij de tegenstander soms bv -4/-4 heeft na een geactiveerde ability, maar vervolgens niet doodgaat.
Diegene heeft verder niet hexproof o.i.d. dus ik snap niet waarom die creature soms niet doodgaat en de andere keer weer wel.
Herax
8 jaren geleden
ja tuurlijk, zou niet weten waarom dat niet kan
Bluepowder
8 jaren geleden
zodra Morbid van toepassing is kun je er dus ook bv een Terastodon 9/9 direct mee doden?
MagnusMagicus
8 jaren geleden
Een 1/1 die je hiermee target gaat direct dood wanneer de spell resolved, omdat het dan een 0/0 is. Niet pas later.
paulerikedelman
8 jaren geleden
Gaat een 1/1 creature dood aan het einde van de upkeep met deze kaart? Of moet zijn toughness onder 0 komen?
 Bijgewerkt 8 jaren geleden door paulerikedelman
iDeal AfterPay Bancontact Mastercard Visa PayPal DPD PostNL
Top