War-Name Aspirant

War-Name Aspirant

Khans of Tarkir

Raid — War-Name Aspirant enters the battlefield with a +1/+1 counter on it if you attacked with a creature this turn.
War-Name Aspirant can't be blocked by creatures with power 1 or less.
€ 0,25

Op voorraad. Nu besteld, vrijdag in huis.

Win een Boosterbox Modern Horizons Maak automatisch kans op een boosterbox Modern Horizons! Ontvang gratis loten bij elke 40 euro die je besteedt.

Kaart informatie

NaamWar-Name Aspirant
Manacost
Converted mana cost2
TypeCreature - Human Warrior
SetKhans of Tarkir 
RarityUncommon
Oracle tekstRaid — War-Name Aspirant enters the battlefield with a +1/+1 counter on it if you attacked with a creature this turn.
War-Name Aspirant can't be blocked by creatures with power 1 or less.
Power2
Toughness1
FlavortekstNo battle means more to a Mardu warrior than the one that earns her war name.
ArtiestDavid Gaillet
 

Reacties op War-Name Aspirant

relax007
4 jaren geleden
Bedankt voor de uitleg. Kan dit standard seizoen wel eens relevant zijn
MagnusMagicus
4 jaren geleden
Dat staat in de spelregels .

"can't be blocked by X" betekent in Magictaal: "in the declare blockers step, X can't be declared as a blocker to block this".

Het is heel specifiek dat. Dus creatures die op een andere manier het creature weten te blocken, die kunnen dat dus wel. Het token van Brimaz mag daarom de Aspirant blocken.
Farone
4 jaren geleden
Waar staat dat token als blocker declared moet worden? Staat alleen in mijn optiek dat hij niet geblocked kan worden door creatures met power 1 or less
Jeff
4 jaren geleden
De token blockt deze lieve dame. Deze dame voorkomt enkel dat creatures gedeclareerd worden als blocker, maar de token van Brimaz komt al blockend in het spel en wordt nooit gedeclareerd als blocker.
relax007
4 jaren geleden
Hoe zit het als Brimaz, King of Oreskos deze dame blokt? Blockt de token dan alsnog ondanks de ruling op War name, of overrulled Brimaz zijn tekst deze?
iDeal Mister Cash Mastercard Visa PayPal DPD PostNL
Top