So nice you’re here!

To make the experience on our website as magical as possible for you, we use cookies. These are used for digital security and to show you products that match your interests.

Blauw Urzatron

Created by rogier 8 years ago

Deck List
Suggested tokens

Description

Dit deck is gebaseerd op het idee van de mensen achter "Tolarian Community College". Ik ben van plan dit deck veel te "fine tunen" op de casual spellen die ik speel met mijn vrienden. Ook hoop ik dit deck een keer te kunnen spelen in een modern toernooi.

Het eerste idee wat bij mij opkomt als ik dit deck zou willen veranderen is er blauw groen van te maken. Groen voor de mana ramp en blauw voor de counters. Ik merk namelijk dat tijdens de games die ik speel ik vaak ofwel te weinig mana in play heb ofwel de tron niet heb. Ik begin ook te merken dat ik solemn simulacrum bijna nooit speel en dismember wordt ook weinig gebruikt. Daarentegen lijkt het mij wel fijn om meerdere manieren te hebben om creatures van het veld af te krijgen.

Al met al vindt ik het een heerlijk deck om mee tegen mijn vrienden te spelen en blijft het leuk ze te irriteren met Mindslaver locks en de nu al gehate Wurmcoil engine.

Mana curve

Card type distribution

Mana symbols

iDeal Riverty Bancontact Sofort Mastercard Visa PayPal DPD PostNL
Top