So nice you’re here!

To make the experience on our website as magical as possible for you, we use cookies. These are used for digital security and to show you products that match your interests.

[BYG] De Vriendengroep

Update by gertjan1997 10 years ago

Description

Welkom bij de gezellige vriendengroep van Delver of Secrets, Alchemist's Apprentice en Civilized Scholar. Het is een hele hechte groep van onderzoekers. Zo hebben zij met zijn drietjes ontdekt dat als je wat Plasm Captured, je wezens met je eigen Biomass Mutation kan vergroten. Alle vrienden hebben een verschillend karakter. De Delver of Secrets kan door bepaalde dingen ineens boven zichzelf uitstijgen, Alchemist's Apprentice is de rustigste van de groep en de Civilized Scholar is de impulsieve en nieuwsgierige (Curiosity) van de drie.

Maar op een gegeven moment wordt de Civilized Scholar zo nieuwschierig, dat hij door zijn eigen creatie wordt geSpirit Awayed. Binnen de kortste keren kregen zijn vrienden weet van zijn Vanishment en ze gingen op onderzoek uit. Van hun leraar, Master Biomancer, hebben ze gehoord dat ze het beste raad kunnen vragen aan de mysterieuze Lone Revenant. Maar op weg daar naartoe, raken ze Lost in the Woods. Maar door een Temporal Mastery, wisten ze weer wat onder en boven was en konden ze hun tocht weer voortzetten.

Naar een tijdje wandelen, komen ze plotseling Talrand, Sky Summoner tegen! En terwijl zij hun verhaal uitleggen over hun verdwenen vriend, komt hun vriend ineens weer overgevlogen. Compleet verstijft van dit wonder wisten ze niet meer wat ze moesten doen. Totdat Talrand met het geweldige idee kwam om er achteraan te vliegen. Door Talrand's Invocation konden de jongens achter hun geSpirit Awayde vriend aan, maar het mocht niet baten. Na drie uur te hebben gevlogen zagen ze dat hij was neergestort, waarschijnlijk door een Devastation Tide had Talrand gezegd.

Toen ze waren geland zagen ze dat hun vriend niet meer bij hun was. Maar aangezien het hele slimme onderzoekers waren, kwamen ze op het geweldige idee om hem gewoon zelf weer op te bouwen. Met een beetje hulp van de Master Biomancer hebben ze het voor elkaar gekregen om door middel van een Back from the Brink hun vriend weer te bouwen. En raad eens? Hij was weer net zo onvoorspelbaar en plotseling aggressief als altijd!

Mana curve

Card type distribution

Mana symbols

iDeal Riverty Bancontact Sofort Mastercard Visa PayPal DPD PostNL
Top