So nice you’re here!

To make the experience on our website as magical as possible for you, we use cookies. These are used for digital security and to show you products that match your interests.

Double upkeep reactor

Update by aimbob 11 years ago

Description

Dit deck is altijd in de verdediging. Zie het als een paar weirdo's die alles op willen blazen en je tegenstander probeert je te stoppen.

Verdediging
Voor het begin is er Steel Wall

Silent Arbiter om aantal aanvallen t limiteren. Zo kan je er regelmatig nog wat voor gooien zoals Fog Bank of Steel Wall

Ensnaring Bridge om grote beesten snel tegen te houden en later om alles vast te zetten


De kill
Winnen doe je met Darksteel Reactor, hier draait alles om. (Fabricate om evt. op te zoeken) Zo snel mogelijk 20 counters te regelen. Dit kan met een aantal manieren:

- Coretapper
- Energy Chamber
- Vedalken Infuser

Met Dismantle kan je de Reactor targeten, hoewel de Reactor niet destroyed wordt, gaat het 2e gedeelte van Dismantle wel door. Hiermee kan je effectief het aantal charge counters op de Reactor verdubbelen om zo met een shortcut aan de 20 counters te komen.

Dubbel upkeep
Met de kaart Paradox Haze krijg je een extra upkeep. Dit is gunstig want er zijn een aantal kaarten waarbij in de upkeep een charge counter geplaatst mag worden.

Mana curve

Card type distribution

Mana symbols

iDeal Riverty Bancontact Sofort Mastercard Visa PayPal DPD PostNL
Top