So nice you’re here!

To make the experience on our website as magical as possible for you, we use cookies. These are used for digital security and to show you products that match your interests.

[EDH] artifacts, thopters, artifacts... padeem..

Created by Panoramix 7 years ago

Deck List
Suggested tokens

Description

Met dit deck probeer ik een artifact based deck maximaal te stretchen. De kaarten die thopter artifact tokens maken zijn belangrijk. De tokens wil (1) sacrificen voor de abilities van de verschillende artifacts die dat nodig hebben en (2) ik wil ze gebruiken om ze te ruilen met belangrijke creatures van de tegenstander (o.a. Cultural Exchange, Djinn of Infinite Deceits), Avarice Totem). Vervolgens heb ik een aantal kaarten in het deck gedaan, die van mijn nonartifact creatures of de creatures die ik van mijn tegenstander ruil, een artifact kunnen maken (o.a. Ashnod's Transmogrant, Memnarch, Thran Forge. Zolang ze een artifact zijn, hebben ze hexproof door de ability van Padeem.

Uiteraard wil ik ook de kans zo groot mogelijk maken dat ik aan het begin van mijn upkeep een kaart van Padeem krijg. Draco is na de niet speelbare Gleemax de artifact met grootste CMC. Die moet er dus gewoon in. Daarnaast ook de kaarten als Darksteel Colossus. Nog mooier is natuurlijk om ze niet met mana te hoeven betalen, maar in het spel kan sneaker (o.a. Kuldotha Forgemaster).

Day of the Dragons heb ik erin zitten om ik het (1) een toffe kaart vind en (2) als alternative win. Hoe gaaf is het om van mijn 1/1 thopters 5/5 dragons te maken!

En de modular creatures zijn prima om andere artifacts groot te maken (Hangarback Walker says 'hi')

Mana curve

Card type distribution

Mana symbols

Random start hand

iDeal Riverty Bancontact Sofort Mastercard Visa PayPal DPD PostNL
Top