So nice you’re here!

To make the experience on our website as magical as possible for you, we use cookies. These are used for digital security and to show you products that match your interests.

[EDH] Magda, wat doe je met die spiegel? V3.0

Update by TheRobinros 2 years ago

Deck List
Suggested tokens

Description

Met 10 Treasures en Magda, Brazen Outlaw in het spel ben je natuurlijk heel gevaarlijk!
Stap 1: Zeg dat iemand je aan mag vallen en dat je belooft de damage te nemen voor de rest van het spel, als ze je bord met rust laten. Nee, je sloopt ook de aanvaller of andere creatures niet in response ofzo, dat is flauw.
Stap 2: Wacht tot je voor lethal aangevallen wordt.
Stap 3: Activeer Magda 2 keer. "Oh, daar komen de enge draken hoor!" "Neuh, ik ging niet blocken en houd me aan mijn woord, je mag me slaan."
Stap 4: Zoek Worldgorger Dragon. Exile je bord. "Oh, dat is wel grappig. Nu ben je dood?" "Nee, er ligt nog een ability van Magda op de stack."
Stap 5: Zoek Lich's Mirror. "Huh."
Stap 6: Neem lethal damage. De spiegel en de draak gaan terug je deck in en je krijgt al je permanents weer untapped terug en een nieuwe hand van 7 kaarten, en je staat weer gewoon op 20.

Dat wordt pas helemaal leuk als je bijvoorbeeld een Dockside Extortionist hebt om dat te blijven herhalen, met iedere keer tussendoor het spel verliezen met een Volcano Hellion die ergens 500 damage op schiet. En een Akoum Hellkite die al je tegenstanders afmaakt.

Ook leuk: Maskwood Nexus zorgt er niet alleen voor dat ál je creatures dwergen zijn en dus allemaal tappen voor Treasures, maar ook dat alle creatures in je deck draken zijn, dus dat Magda ook bovengenoemde Dockside Extortionist kan opzoeken, of Volcano Hellion. Of Coercive Recruiter, want al je creatures zijn ook piraten

Mana curve

Card type distribution

Mana symbols

Random start hand

iDeal Riverty Bancontact Sofort Mastercard Visa PayPal DPD PostNL
Top