So nice you’re here!

To make the experience on our website as magical as possible for you, we use cookies. These are used for digital security and to show you products that match your interests.

Food deck di Hanne

Update by InsectToken 3 years ago

Description

Dit deck heb ik met mijn zusje gebouwd voor een vriendin van haar. De strategie is om je tegenstander in controle te houden met behulp van efficiënte creatures, terwijl je op weg bent naar de winst dankzij de waarde die je van food tokens krijgt.

We hebben in het deck ook een uitdaging verstopt voor de vriendin van me zusje. Van mij heeft ze wat commons gekregen met een food thema. (De groene en zwarte hiervan zijn te vinden in de sideboard). De bedoeling is dat ze het deck kan upgraden met de commons die ze van mij heeft gekregen. Om te vervangen hebben ik voor elke kaart die ze van mij heeft gekregen een (bijna in elk opzichte) slechtere kaart in het deck gestopt. Een voorbeeld buiten dit deck zou zijn: Bartered Cow —> Pterodon Knight. Mocht je zin hebben in een uitdaging, kun je als reactie zetten welke sideboard kaarten je zou vervangen door welke mainboard kaart. Als het tijd is zal ik de antwoorden in de omschrijving zetten.

Mana curve

Card type distribution

Mana symbols

iDeal Riverty Bancontact Sofort Mastercard Visa PayPal DPD PostNL
Top