So nice you’re here!

To make the experience on our website as magical as possible for you, we use cookies. These are used for digital security and to show you products that match your interests.

Gerrard Requiem (cedh)

Update by dothackerSFM 1 year ago

Deck List
Suggested tokens

Description

[b][/b]Gerrard, Weatherlight Herois een van de meest under the radar commanders uit C19. Ik probeer hier hem zo competitief mogelijk uit te werken los van zijn grootste gebrekken:

-hij zit in de zwaktste kleuren van commander (mist zwart voor tutors enzo, blauw voor counterspells en card draw, groen voor ramp in de vorm van dorks)

-hij werkt/doet zeer weinig niet zonder de benodigde artifacts

-hij kost 4 mana, wat vrij traag is omdat je hem dan pas op beurt 4 hebt, en dan pas in de 5e beurt wat kunt doen.

Het deck wint met een combo, maar ons gameplan is vooral onze opponents roet in de ogen gooien en ze vertragen om tijd te winnen.

Ik werd er tijdens bouwen op gewezen dat mijn combo incorrect was, dus ik heb het deck een beetje aangepast en de nieuwe werkt als het goed is wel.

De benodigdheden voor een combo/"storm" beurt:

Nim Deathmantle + Gerrard en een sac outlet maakt maakt gerrards ability mogelijk voor 4 mana. Dit kun je dus ook meerdere keren per beurt doen en word ook in kost verminderd als je een artifact hebt dat gesacced kan worden voor mana.

De snelste combo in het deck is:

Gerrard, Weatherlight Hero + Loyal Retainers + Goblin Bombardment = ping het board lethal.

Daarnaast werkt het deck nu ook met splinter Splinter Twin en Kiki-Jiki, Mirror Breaker. Deze kaarten kunnen een gerrard trigger opzetten zonder dat daarbij een gerrard verloren gaat. Daarbij is ook Village Bell-Ringer een extra combo.

Nog een combo is Molten Echoes + een sac outlet als Goblin Bombardment ofzo. Dit werk ook met Flameshadow Conjuring en iets dat R produceerd als bijv Reckless Barbarian.

Laatste aanpassing op 13-7-22

Mana curve

Card type distribution

Mana symbols

Random start hand

iDeal Riverty Bancontact Sofort Mastercard Visa PayPal DPD PostNL
Top