So nice you’re here!

To make the experience on our website as magical as possible for you, we use cookies. These are used for digital security and to show you products that match your interests.

Izzet Pirate Ships

Update by iurxos 3 months ago

Description

Een synergistisch Izzet deck dat leuk mee doet, met toffe synergie tussen pirates en artifacts! Het deck is makkelijk in elkaar te zetten als je veel Lost Caverns of Ixalan gedraft hebt, en krijgt ook in Murders at Karlov Manor weer een aantal leuke upgrades.
: Je begint met 1-drops Spyglass Siren die een map meeneemt en Goblin Tomb Raider die later als 2/2 haste aanvalt. Beiden crewen de Subterranean Schooner en exploren voor value.
: Staunch Crewmate zoekt meer artifacts en piraten op en Captain Storm, Cosmium Raider boost je piraten verder als je meer artifacts maakt. Oaken Siren is een artifact, valt aan in de lucht en kan daarna nog tappen voor mana. Malcolm, Alluring Scoundrel past hier ook goed tussen als vliegende piraat die de beste kaarten snel opzoekt.
: Breeches, Eager Pillager maakt je pirates slecht te blokken, maakt nog een artifact treasure en geeft extra kaarten en Kitesail Larcenist is removal op een goede flyer.
: Stel je voor dat je een Roaming Throne geopend hebt, die zou dit bijna allemaal verdubbelen en heeft zelf ward 2 zodat je tegenstander hem met rust laat.
: Extra interactie speel je met Voltage Surge of Torch the Tower waar je een treasure voor kunt sacrificen, of Fading Hope die een creature bouncet. Make Disappear is een goede counterspel.
Je kunt Experimental Synthesizer overwegen als bron van extra kaarten en een artifact die je kunt sacrificen.
: De manabase speelt het liefst dubbellandjes die ongetapt in het spel komen als je die hebt, zoals Shivan Reef en Stormcarved Coast, maar het deck is ook hartstikke leuk met andere dubbellandjes. Secluded Courtyard helpt enorm, maar Cavern of Souls zou natuurlijk helemaal mooi zijn.
: In het sideboard zitten meer counterspells en Zoetic Glyph om te dealen met boardwipes. Er is meer removal tegen midrange en End the Festivities tegen tokens. Lithomantic Barrage is er speciaal tegen wit en blauw.
: Het grootste deel van de prijs van dit deck zit in de Roaming Throne en de manabase met Stormcarved Coast en eventueel Cavern of Souls. Murders at Karlov Manor brengt Gleaming Geardrake als groeiende artifact flyer die een clue voor je maakt. Case of the Filched Falcon geeft je ook een clue, maar maakt er een flying 4/4 van als je 3 artifacts hebt!

Mana curve

Card type distribution

Mana symbols

iDeal Riverty Bancontact Sofort Mastercard Visa PayPal DPD PostNL
Top