So nice you’re here!

To make the experience on our website as magical as possible for you, we use cookies. These are used for digital security and to show you products that match your interests.

Ninja

Update by notthegrouch 4 years ago

Deck List
Suggested tokens

Description

Het idee achter dit deck is om te winnen door met heel veel onblockbare ninja's aan te vallen, en Yuriko's zo veel mogelijk ability te triggeren en damage te doen met veel kaarten die een hoge converted mana cost hebben, maar goedkoop zijn om te spelen. Gespleten kaarten, Delve en Ninjutsu mechanics zijn de kern van Yuriko's effectiviteit. Het maakt niet uit wanneer creatures maar 1 of twee damage doen, uiteindelijk win je wanneer je met drie ninja's aanvalt en drie kaarten mag revealen met cmc van soms wel 7, 8 of 9, waardoor je makkelijk meer dan 15 damage kan doen aan alledrie tegenstanders met slechts drie 1/2 creatures. als je dan nog niet wint, kun je die kaarten altijd nog spelen in je volgende beurt terwijl je er maar 4 mana voor betaalt.

Zorg met Scry en Surveil dat je altijd de goede kaarten bovenop je deck hebt liggen voor optimale schade, en bereid je voor op dat je een hoop kaarten zult moeten discarden omdat je een volle hand hebt. maakt niet uit, dat is dan allemaal exile-voer voor de Delve ability, en sommige Aftermath abilities zijn veel beter wanneer ze in de graveyard liggen dan in je hand.

Maak je ook geen zorgen over je commander terugsturen naar de commande zone, want Yuriko is altijd slechts 2 mana als je de ninjutsu ability gebruikt om haar in het spel te brengen.

Omdat je je commander en je ninja's niet echt cast wanneer je ze in het spel brengt met ninjutsu, is je deck heel lastig voor je tegenstanders om op het juiste moment counters en instants te spelen. Je bent onvoorspelbaar, onvermijdbaar en ontzettend dodelijk. Jij bent de ninja aan jouw speeltafel.

Mana curve

Card type distribution

Mana symbols

Random start hand

iDeal Riverty Bancontact Sofort Mastercard Visa PayPal DPD PostNL
Top