So nice you’re here!

To make the experience on our website as magical as possible for you, we use cookies. These are used for digital security and to show you products that match your interests.

Noyan dar, merfolk edh

Created by kolonelnick 8 years ago

Deck List
Suggested tokens

Description

Okee het idee achter het deck is vrij simpel. Het draait niet zozeer om de ability van noyan, maar deze zal wel erg nuttig zijn gedurende de game. er zitten enkele spells met rebound en cipher in het deck, hierdoor worden deze vaker gecast, met als gevolg dat noyan zijn effect vaker afgaat. ook zit cast through time in het deck om er voor te zorgen dat dit met elke spell kan. er zitten een paar control spells in het deck om gedurende enkele beurten het veld van je opponents onder de duim te houden. verder zitten er een paar awaken spells in het deck. wanneer je deze cats voor de awaken cost zijn ze opeens zoveel sterker.
Verder heb ik er een merfolk tribal van gemaakt. ik heb een paar lords toegevoegd en een paar wat aggresievere merfolk. Verder zitten er een paar grote flyers in het deck om zo toch snel wat meer schade te kunnen doen, controle te houden en te graven naar je kaarten.
ook zitten er natuurlijk wat landjes in het deck die uit zichzelf creatures kunnen worden, wanneer je hier counters oplegt worden ze alleen maar beter.

Mana curve

Card type distribution

Mana symbols

Random start hand

iDeal Riverty Bancontact Sofort Mastercard Visa PayPal DPD PostNL
Top