So nice you’re here!

To make the experience on our website as magical as possible for you, we use cookies. These are used for digital security and to show you products that match your interests.

Pirate's Prerelease Party

Update by Slagbroder 6 years ago

Deck List
Suggested tokens

Description

Sealed Deck van de Ixalan-prerelease. De groene en witte kaarten in mijn pool vielen tegen, dus die kleuren vielen snel af. Blauw was goed verdeeld en rood en zwart waren ongeveer evenredig. Van elke kleur was er echter te weinig om enkel die erbij te nemen en door Admirel Beckett Brass koos ik ervoor om beide kleuren evenveel te splashen.

Het deck ging erg snel en dankzij goedkope fliers als Kitesail Freebooter, Siren Lookout en Cobbled Wings kon ik snel behoorlijk wat schade doorduwen. Een Pirate's Cutlass erop en meppen maar! Ik had geregeld geen kaarten meer op hand, maar meestal was er wel een Fathom Fleet Firebrand, Skittering Heartstopper of Captivating Crew in het spel waardoor ik mijn mana wel kon gebruiken. Er zat volgens mij veel synergie in het deck, maar het miste de mogelijkheid om het spel consequent te beëindigen: de snelle schade was vaak net niet goed genoeg om de tegenstander snel dood te krijgen (vaak maar een kwestie van een paar levens) en eens de tegenstander kon opbouwen, was er geen doorkomen meer aan.

Na het eerste spel heb ik een Storm Sculptor uitgeboard voor een Friendly Fire aangezien die vaak meer nut had.

Ik eindigde uiteindelijk 1-2 (tegen dinosaurussen), 0-2 (tegen dinosaurussen), 2-1 (tegen dinosaurussen) en 1-2 (tegen merfolk), maar had vooral veel plezier. Niet schitterend, maar zeker ook niet slecht voor een eerste prerelease!

Mana curve

Card type distribution

Mana symbols

iDeal Riverty Bancontact Sofort Mastercard Visa PayPal DPD PostNL
Top