So nice you’re here!

To make the experience on our website as magical as possible for you, we use cookies. These are used for digital security and to show you products that match your interests.

Prerelease Theros Beyond Death

Update by Slagbroder 4 years ago

Deck List
Suggested tokens

Description

Als promo opende ik een Erebos's Intervention. Even twijfelde ik om een groen-rood deck te maken, maar uiteindelijk ging ik toch voor een zwart-wit deck met veel evasion en removal.

Mijn eerste tegenstander speelde een blauw-zwart deck. Mijn deck ging snel van start, maar verloor daarna gas. Zijn deck liep traag, maar naar het einde toe wist hij grote beesten in het spel te brengen om het af te maken. Een Thassa, Deep-Dwelling, een Thryx, the Sudden Storm en een Witness of Tomorrows aan de overkant waar ik geen antwoord op had, eindigden het spel. Twee games verloren: 0-2.

De tweede tegenstander speelt ook een blauw-zwart deck voor zover ik kan zien tijdens de eerste game. Hij countert mijn Taranika, Akroan Veteran om niet lang daarna te conceden.
Game 2 wordt duidelijk waarom: hij speelt namelijk een blauw-zwart-wit deck, maar trok maar geen plains. Tijdens die game kan ik zijn Kunoros, Hound of Athreos 2 keer weghalen, waaronder 1 keer met een Erebos's Intervention voor 9, maar de lifegain is niet voldoende om alsnog winst uit de brand te slepen. Mijn grootste bedreigingen kan hij uitschakelen met een Ichthyomorphosis en een Dreadful Apathy en ik verlies alsnog.
Game 3 blijft hij steken op 3 land: 1 Island, 1 Swamp en 1 Plains. Ik krijg drie fliers in het spel en Taranika, Akroan Veteran, maar die wordt alweer buitenspel gezet door een Ichthyomorphosis. Hij vindt echter geen manier om er terug bovenop te komen, terwijl mijn levenstotaal stijgt tot 28.
Ik eindig 2-1.

Tegenstander 3 weet in de eerste game 2 Nyxborn Colossussen in het spel te krijgen, maar gelukkig heb ik genoeg removal om die tegen te houden. Ik win de eerste game tegen zijn groen-rood deck.
De tweede game krijgt hij 2 Nyxborn Brutes op het slagveld. Hierop heb ik helaas geen antwoord en hij gaat met de overwinning aan de haal.
Game 3 is de spannendste pot van de hele prerelease. Hij weet de 2 Nyxborn Brutes en de 2 Nyxborn Colossussen uit de vorige twee games allemaal samen in het spel te krijgen. Ik trek voldoende removal om het spel te rekken, hoewel hij mij tot op 1 leven krijgt. De laatste ronde weet ik hem echter dankzij mijn fliers van 3 naar 0 te krijgen.
Tweede keer dat ik 2-1 eindig. Overigens had mijn tegenstander ongelooflijk veel dubbele kaarten in zijn deck. Naast de Nyxborn had hij ook 2 Thaumaturge's Familiars en 2 Skola Grovedancers.

De laatste tegenstander speelt ook een blauw-zwart-wit deck. Game 1 blijft hij lang steken op 1 Plains en trekt hij geen Swamps. Ik krijg hem op 2 leven, maar hij weet toch nog terug te komen en krijgt een Ashiok, Nightmare Muse in het spel. Door de Nightmare tokens weet hij mijn hele library leeg te millen en verlies ik de eerste game.
Game 2 heeft hij geen antwoord op mijn vele fliers die hem langzaam maar zeker doodtikken.
Game 3 krijg ik een 5/5 lifelink in het spel waar hij weer geen antwoord op heeft. Mijn tegenstander heeft een hele poos geen kaarten op hand en speelt telkens de kaart die hij trekt, waardoor er weinig verrassing meer is. Helaas voor hem trekt hij geen antwoord op mijn beest en verliest hij ook de derde game.
Ook deze keer eindig ik dus met 2-1.

Uit 2 prijsboosters open ik nog een Dryad of the Ilysian Grove + Nyxborn Colossus en een Thassa's Intervention.

Mana curve

Card type distribution

Mana symbols

iDeal Riverty Bancontact Sofort Mastercard Visa PayPal DPD PostNL
Top