So nice you’re here!

To make the experience on our website as magical as possible for you, we use cookies. These are used for digital security and to show you products that match your interests.

proliforate engine in modern

Update by Tilman 4 years ago

Description

Het sterke aan Paradox Engine vind ik dat het je elke keer als je wat speelt je een soort extra beurt geeft. Met alle manarocks als bv. Astral Cornucopia heb je mana die je landen vervangen. Met een Mystic Forge heb je een oneindige draw step ingebouwd en Paradox Engine is de untapstep. Met al die extra mana in het deck is het niet moeilijk om een Paradox Engine op beurt 4 te spelen en vaak heb je dan meteen gewonnen. met alle 0 mana spells kun je gemakkelijk alles weer laten untappen en dan heb je weer 5 of 6 mana tot je beschikking om leuke dingen mee te doen.

De niewe Karn, the Great Creator past ongelovelijk goed in het deck. Hij zorgt voor de juiste interactie die het deck echt nodig heeft gehad en is vooral goed wanneer je al een Paradox Engine hebt liggen. Dan speel je Karn, dan mag je alles untappen, dan zoek je een kaart uit je sideboard op en dan kan je meteen de kaart spelen die je nodig had. Zoals bijvoorbeeld Mycosynth Lattice. Karn beschermt ook erg goed tegen kaarten als Surgical Extraction aangezien je Paradox Engine weer uit exile kan halen. Op die mannier ben je ze niet allemaal kwijt.

Mana curve

Card type distribution

Mana symbols

iDeal Riverty Bancontact Sofort Mastercard Visa PayPal DPD PostNL
Top