So nice you’re here!

To make the experience on our website as magical as possible for you, we use cookies. These are used for digital security and to show you products that match your interests.

Taposaurus

Update by rikked777 4 years ago

Description

Niet alle dinos vechten met hun kaken en klauwen, sommigen vechten met hun brein, en ook met hun kaken en klauwen natuurlijk.

De Taposaurus is een deck gedraait om de combinatie tussen de pure kracht van die dinos, en het irritante van tap-control. Tap alle vervelende creatures van je tegenstander indien nodig, en schakel directe schade sources late-game uit.

-Kinjalli's Caller en de Territorial Hammerskull zijn je main-squad, hoe goedkoper je creatures, hoe meer instant je kan spelen indien nodig, en met de Hammerskull tap je elke beurt een creature die hem misschien dwars zit.
-Je Hammerskulls moeten blijven leven! Zij zorgen ervoor dat je consitent kan blijven tappen! Versterk ze met de Glaring Aegis, zodat ze meer hits kunnen hebben, of tap meer creatures door er een Grasp of the Hieromancer op te plakken!
-Werp die Kinjalli's Sunwing op het veld en je tegenstander heeft het ineens lastig potentiële blockers te vinden voor volgende beurt!
-Problemen met instant damage kaarten zoals de welbekende Shock? Geen zorgen, met de Temple Altisaur, krijgen je creatures maar 1 schade van elke source die er is!
-Het spel kan zo snel afgelopen zijn, maar als dat niet zo is heb je altijd die dubbele nukes nog! Zetalpa, Primal Dawn zet intense druk op je tegenstander, aangezien je die vieze combinatie van Vigilance en Indestructible hebt, waarmee je vrij gratis elke beurt kan aanvallen en blocken! Of cast je Wakening Sun's Avatar, en vernietig alle creatures niet onder de catogorie dino vallen.

*Ultra Tip: Met een 2e Temple Altisaur krijgen ook je Temple Altisaurs slechts 1 schade per source!

Mana curve

Card type distribution

Mana symbols

iDeal Riverty Bancontact Sofort Mastercard Visa PayPal DPD PostNL
Top