So nice you’re here!

To make the experience on our website as magical as possible for you, we use cookies. These are used for digital security and to show you products that match your interests.

The Mimeoplasm, Competitive Edition

Update by PolygonSmasher 9 years ago

Deck List
Suggested tokens

Description

Ik heb het deck geupdate naar hoe ik het wil bouwen vanaf nu. Het zal even gaan duren voordat ik deze kaarten bij elkaar heb, maar ik ga er 100% voor.

Mimeplasm is tot nu toe wel één van mijn favoriete commanders. Vooral in multiplayer free-for-all's is hij super gaaf om te spelen. De win conditions van dit deck zijn ook maar een paar kaarten: Necrotic Ooze, Phyrexian Devourer en Triskelion vormen een dodelijke combo waarbij er of mensen snel doodgaan of mensen je niet aan durven raken totdat Mimeoplasm het veld verlaat. Het idee is om ze alledrie in het graf te krijgen en dan Necrotic Ooze te recurren. Daarna mill je jezelf voor counters en schiet je ze af met Triskelion's ability. Niemand zou je willen aanvallen of spells op je casten want je kunt in response toch gewoon hun afschieten. Een alternatief om veel counters te krijgen is Lord of Extinction. Als allevier de kaarten niet beschikbaar zijn dan kun je kiezen tussen Inkwell Leviathan en Morphling.

Het deck is om deze win conditions heen gebouwt en zal ervoor moeten zorgen dat je ze op een of andere manier op tafel krijgt. Het deck is borderline duur... Maar ik wil hem wel bouwen.

Mana curve

Card type distribution

Mana symbols

Random start hand

iDeal Riverty Bancontact Sofort Mastercard Visa PayPal DPD PostNL
Top