Fijn dat je er bent!

Om de ervaring op onze website zo magisch mogelijk te maken voor je, gebruiken we cookies. Deze worden ingezet voor digitale veiligheid en om je producten te tonen die aansluiten bij jouw interesses.

Beloved Chaplain

Beloved Chaplain

Odyssey
€ 0,45

Momenteel niet op voorraad

Email mij eenmalig zodra dit artikel leverbaar is.

Breng mij op de hoogte
15 jaar Bazaar of Magic
Bazaar of Magic bestaat 15 jaar! Ontvang nu een gratis Prize Ticket bij elke € 75 die je besteedt! Met elke Prize Ticket win je een toffe prijs. Vind jij een gouden ticket voor een exclusief evenement met backstage tour of win jij € 1500 winkeltegoed? Lees meer.
  • Spaar gratis Spelpunten
  • Gratis verzending NL vanaf € 50
  • Vandaag besteld? Morgen in huis*
  • Beoordeeld met een 9.2
  • Spaar voor gratis producten
  • 70.000+ producten op voorraad

Productbeschrijving

Protection from creatures

Kaart informatie

NaamBeloved Chaplain
Mana Cost
Mana value2
TypeCreature - Human Cleric
SetOdyssey  
RarityUncommon
Oracle tekstProtection from creatures
Power1
Toughness1
FlavortekstNomad and Nantuko, eagle and elephant; all the birds and beasts are charmed by his quiet dignity.
Artiest Darrell Riche

Decks met Beloved Chaplain

extended
Clerics (Tribal)
door Max 2 jaren geleden
boosterdraft
Def
door FrostIII 3 jaren geleden

Reacties op Beloved Chaplain

Blasty
2 jaren geleden
Helaas, nee

Uit de Gatherer:

Reconfigure [cost] means “[Cost]: Attach this permanent to another target creature you control. Activate only as a sorcery,”

En

An Equipment creature can never become attached to itself. If an effect tries to do this, nothing happens.
 Bijgewerkt 1 maand geleden door Blasty
TheRobinros
2 jaren geleden
Kan je een creature aan zichzelf reconfiguren? Leek me relevant voor deze interactie
Gideon1544
2 jaren geleden
Ah tuurlijk, dat dan ook nog.
Altijd kijken of het antwoord te simpel lijkt...
MagnusMagicus
2 jaren geleden
Dat is helemaal correct . Je mag de Chaplain niet targeten met de Kirin, want dat is een creature. Maar als hij al attached is aan een ander creature, dan is het alleen een Artifact - Equipment, en dan mag je wel de Chaplain ermee targeten!
Awvanzijl
2 jaren geleden
Je kunt reconfigure ook doen vanaf een ander creature. Dan zou de Kirin geen creature zijn. Ik denk dat het op die manier wel kan
Gideon1544
2 jaren geleden
Ja, dat kan, want de Cloudsteel Kirin is geen creature als hij attached is.

Edit.. oh wacht, hij kan em niet targetten, omdat hij dan nog een creature is, dus nee.
 Bijgewerkt 1 maand geleden door Gideon1544
MagnusMagicus
2 jaren geleden
Regelvraag van de dag:
Je hebt een Beloved Chaplain en een Cloudsteel Kirin op de battlefield. Kun je de Kirin equippen op de Chaplain? Waarom wel of niet?
iDeal Riverty Bancontact Sofort Mastercard Visa PayPal DPD PostNL
Top