Mizzix of the Izmagnus (foil)

Mizzix of the Izmagnus (foil)

Judge Gift Card
€ 45,00

Momenteel niet op voorraad

Email mij eenmalig zodra dit artikel leverbaar is.

Breng mij op de hoogte
  • Spaar 45 gratis spelpunten
  • Gratis verzending NL vanaf € 50
  • Vandaag besteld? Morgen in huis*
  • Beoordeeld met een 9.2
  • Spaar voor gratis producten
  • 70.000+ producten op voorraad

Gaat goed samen met

€ 45,40

Productbeschrijving

Whenever you cast an instant or sorcery spell with converted mana cost greater than the number of experience counters you have, you get an experience counter.
Instant and sorcery spells you cast cost less to cast for each experience counter you have.

Kaart informatie

NaamMizzix of the Izmagnus
Mana Cost
Mana value4
TypeLegendary Creature - Goblin Wizard
SetJudge Gift Card 
RaritySpecial
Oracle tekstWhenever you cast an instant or sorcery spell with converted mana cost greater than the number of experience counters you have, you get an experience counter.
Instant and sorcery spells you cast cost less to cast for each experience counter you have.
Power2
Toughness2
ArtiestZoltan Boros

Reacties op Mizzix of the Izmagnus

Blasty
2 jaren geleden
Zie hier alle details over het Casten.
MagnusMagicus
2 jaren geleden
Je mag best eerst tappen, en dan zeggen dat je een Devil's Play van X = 4 cast, en dan uitrekent dat die kost en dat met die mana betalen .
Wodi!
2 jaren geleden
Bedankt, daar kan ik wat mee! Ik speel het nog als eerst tappen en dan pas kaart laten zien, maar dat werkt blijkbaar niet meer zo.
Stalkative
2 jaren geleden
Ja, dat kan. Je kiest de waarde van X voordat je de total cost bepaalt.

Dus bijvoorbeeld: stel dat je een Devil's Play wil casten terwijl je 2 experience counters hebt, dan laat je dus eerst de kaart zien. Dan kies je bijvoorbeeld X=4. Dan ga je de total cost bepalen. Dit zou normaal zijn, maar door Mizzix of the Izmagnus wordt het minder, dus . Je betaalt dus en je doet 4 damage.
Wodi!
2 jaren geleden
Werkt een kaart zoals deze, met een cost reducer, ook op kaarten met een in de casting cost? Dus bijvoorbeeld een Devil's Play als ik = 3 betaal, mag ik dan 3 of 4 schade doen?
Dordledum
7 jaren geleden
Helder, dank!
MagnusMagicus
7 jaren geleden
Nee, in beide gevallen niet. Dat komt omdat je de kopie niet cast. Check bij de bewoording van de ability of je de kopie Cast. Zo ja, dan ziet Mizzix het. Zo niet, dan niet. Dus een Isochron Scepter activeren maakt een kopie, en die mag je dan gratis casten. Check, dat ziet Mizzix. Replicate maakt kopietjes, maar er staat nergens dat je die cast. Dus helaas.
Dordledum
7 jaren geleden
om nog even terug te komen op het gesloten draadje over deze kaart en Replicate.

Als je een instant met Replicate cast en je hebt deze in het spel, krijg je dan een counter voor elke kopie?

En hoe werkt het met de kopien van Melek, Izzet Paragon?
 Bijgewerkt 2 jaren geleden door Dordledum
tomroose001
7 jaren geleden
Bedankt mark, dacht wel dat het zo was. Vandaag vier potjes commander gespeeld met deze, en het moet gezegd, dit gaat heel hard! Love it!
MagnusMagicus
7 jaren geleden
Jazeker! Additional costs worden goedkoper. Alternative costs ook. Dus Overload wordt goedkoper. Helaas geeft een overloaded spell meestal geen experience counter, want de Converted Mana Cost blijft wat rechtsboven staat, ongeacht wat je ervoor betaalt.
iDeal AfterPay Bancontact Sofort Mastercard Visa PayPal DPD PostNL
Top