Fijn dat je er bent!

Om de ervaring op onze website zo magisch mogelijk te maken voor je, gebruiken we cookies. Deze worden ingezet voor digitale veiligheid en om je producten te tonen die aansluiten bij jouw interesses.

Overrun

Overrun

Odyssey
€ 0,50

Op voorraad. Nu besteld, dinsdag in huis.

15 jaar Bazaar of Magic
Bazaar of Magic bestaat 15 jaar! Ontvang nu een gratis Prize Ticket bij elke € 75 die je besteedt! Met elke Prize Ticket win je een toffe prijs. Vind jij een gouden ticket voor een exclusief evenement met backstage tour of win jij € 1500 winkeltegoed? Lees meer.
  • Spaar gratis Spelpunten
  • Gratis verzending NL vanaf € 50
  • Vandaag besteld? Morgen in huis*
  • Beoordeeld met een 9.2
  • Spaar voor gratis producten
  • 70.000+ producten op voorraad

Productbeschrijving

Creatures you control get +3/+3 and gain trample until end of turn. (If a creature you control would deal enough damage to its blockers to destroy them, you may have it deal the rest of its damage to defending player or planeswalker.)

Kaart informatie

NaamOverrun
Mana Cost
Mana value5
TypeSorcery
SetOdyssey  
RarityUncommon
Oracle tekstCreatures you control get +3/+3 and gain trample until end of turn. (If a creature you control would deal enough damage to its blockers to destroy them, you may have it deal the rest of its damage to defending player or planeswalker.)
FlavortekstThe dance of angry feet - Nantuko expression meaning “stampede”
Artiest Carl Critchlow

Decks met Overrun

commander
Katjes
door Rkali922 4 dagen geleden
boosterdraft
Xyr
door soekij 16 dagen geleden
boosterdraft
WIP Green
door Fyriaan 10 dagen geleden
commander
nuts
door Daretti158 1 maand geleden

Reacties op Overrun

MagnusMagicus
11 jaren geleden
Het mag inderdaad niet tijdens combat. Dus je tegenstander weet dat hij eraankomt nog voordat je combat ingaat. Maar dan nog is het een erg toffe kaart . Aanvallen met 5 1/1 beestjes is toch minder eng dan aanvallen met 5 4/4 tramplers .
Fjaulnir
11 jaren geleden
Dat klopt.

Je mag hem ook na de combat in je second main phase spelen hoor, eigenlijk. Alleen heeft dat in 99% van de gevallen geen zin, dus normaal speel je m inderdaad in de precombat mainphase.
 Bijgewerkt 1 maand geleden door Fjaulnir
NVC
11 jaren geleden
Na eens de spelregels goed te hebben gelezen, mag je deze enkel in je precombat mainphase uitspelen daar hij een sorcery is? Niet?
ssmadcow
11 jaren geleden
Mijn favoriete groene kaart in m12
iDeal Riverty Bancontact Sofort Mastercard Visa PayPal DPD PostNL
Top