Fijn dat je er bent!

Om de ervaring op onze website zo magisch mogelijk te maken voor je, gebruiken we cookies. Deze worden ingezet voor digitale veiligheid en om je producten te tonen die aansluiten bij jouw interesses.

Phantom Flock

Phantom Flock

Judgment
€ 0,35

Op voorraad. Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis.

Toevoegen aan winkelmand
15 jaar Bazaar of Magic
Bazaar of Magic bestaat 15 jaar! Ontvang nu een gratis Prize Ticket bij elke € 75 die je besteedt! Met elke Prize Ticket win je een toffe prijs. Vind jij een gouden ticket voor een exclusief evenement met backstage tour of win jij € 1500 winkeltegoed? Lees meer.
  • Spaar gratis Spelpunten
  • Gratis verzending NL vanaf € 50
  • Vandaag besteld? Morgen in huis*
  • Beoordeeld met een 9.2
  • Spaar voor gratis producten
  • 70.000+ producten op voorraad

Productbeschrijving

Flying
Phantom Flock enters the battlefield with three +1/+1 counters on it.
If damage would be dealt to Phantom Flock, prevent that damage. Remove a +1/+1 counter from Phantom Flock.

Kaart informatie

NaamPhantom Flock
Mana Cost
Mana value5
TypeCreature - Bird Soldier Spirit
SetJudgment  
RarityUncommon
Oracle tekstFlying
Phantom Flock enters the battlefield with three +1/+1 counters on it.
If damage would be dealt to Phantom Flock, prevent that damage. Remove a +1/+1 counter from Phantom Flock.
Power0
Toughness0
Artiest David Martin

Decks met Phantom Flock

commander
Owl's Wisdom
door Muilie 1 jaar geleden
commander
Zooi
door DDuunk 8 maanden geleden
commander
Nethroi EDH
door dahnan 2 jaren geleden
casual
Phantom Menance
door Lumos47 3 jaren geleden

Reacties op Phantom Flock

nielsvd
11 jaren geleden
Ok, thnx voor de reacties .
Morph
11 jaren geleden
Inderdaad wordt de damage gewoon geprevent.
staat ook bij de Oracle Rules:

10/4/2004: The damage prevention ability works even if it has no counters, as long as some effect keeps its toughness above zero.
 Bijgewerkt 1 maand geleden door Morph
Blasty
11 jaren geleden
Volgens mij wordt de damage gewoon prevent, want de +1/+1 counter is niet een cost die betaald moet worden.
De ability werkt (er zijn geen illegale targets of costs die niet betaald kunnen worden) en probeert zoveel mogelijk uit te voeren. Dus de damage wordt prevent, maar er wordt geen counter afgehaald. Het laatste is geen voorwaarde voor het eerste.

Quote uit de rulings op Gatherer:
Quote:
The damage prevention ability works even if it has no counters, as long as some effect keeps its toughness above zero.
 Bijgewerkt 1 maand geleden door Blasty
nielsvd
11 jaren geleden
Van het weekend speelde ik een spelletje en tegen een soldier deck. Tijdens het spelletje kwam de discussie op gang of het volgende mogelijk is. Stel je hebt een Phantom Flock liggen die al drie keer damage geprevent heeft en dus geen counters meer heeft. Daarnaast ligt ook een Daru Warchief kan je dan nogmaals damage preventen?

Volgens mij zou dit niet kunnen omdat de cost het verwijderen van een counter is en deze kan niet betaald worden omdat er geen counter meer op ligt.

Als de Phantom Flock 2 schade krijgt gaat hij dood omdat hij enkel nog 1/2 is van de Daru Warchief en geen counter kan verwijderen en dus de damage niet preventen.
iDeal Riverty Bancontact Sofort Mastercard Visa PayPal DPD PostNL
Top