Fijn dat je er bent!

Om de ervaring op onze website zo magisch mogelijk te maken voor je, gebruiken we cookies. Deze worden ingezet voor digitale veiligheid en om je producten te tonen die aansluiten bij jouw interesses.

Propaganda (#1633) (Fallout: S.P.E.C.I.A.L.) (borderless)

Propaganda (#1633) (Fallout: S.P.E.C.I.A.L.) (borderless)

Secret Lair Drop Series
€ 0,00

Momenteel niet op voorraad

Email mij eenmalig zodra dit artikel leverbaar is.

Breng mij op de hoogte
15 jaar Bazaar of Magic
Bazaar of Magic bestaat 15 jaar! Ontvang nu een gratis Prize Ticket bij elke € 75 die je besteedt! Met elke Prize Ticket win je een toffe prijs. Vind jij een gouden ticket voor een exclusief evenement met backstage tour of win jij € 1500 winkeltegoed? Lees meer.
Spelpunten Spektakel - nog 1 dag geldig
Scoor tot wel 5x zoveel spelpunten bij jouw aankopen! Met spelpunten spaar je voor extra korting en gratis producten! Lees meer.
  • Spaar gratis Spelpunten
  • Gratis verzending NL vanaf € 50
  • Vandaag besteld? Morgen in huis*
  • Beoordeeld met een 9.2
  • Spaar voor gratis producten
  • 70.000+ producten op voorraad

Productbeschrijving

Creatures can't attack you unless their controller pays for each creature they control that's attacking you.

Kaart informatie

NaamPropaganda
Mana Cost
Mana value3
TypeEnchantment
SetSecret Lair Drop Series  
RarityRare
Oracle tekstCreatures can't attack you unless their controller pays for each creature they control that's attacking you.
FlavortekstP is for Perception. A measure of your environmental and situational awareness. It directly affects weapon accuracy in V.A.T.S., lock-picking skills, and successful attempts at stealing items.
Artiest Desmuncubic

Trivia

Karn, Silver Golem is ongevoelig voor de aanval van Moggs op Invulnerability, maar nadat hij uithaalt en er per ongeluk een paar doodt, staat hij stil (Pacifism) wanneer hij zich herinnert dat hij ooit een onschuldig iemand per ongeluk gedood heeft. Hij biedt geen weerstand wanneer de Moggs hem gevangen nemen en opsluiten (Propaganda).

Reacties op Propaganda

BluezamX
1 jaar geleden
Wat je zegt klopt niet, xEternalTears.
Quote:
[CR 508.1d] The active player checks each creature they control to see whether it’s affected by any requirements (effects that say a creature attacks if able, or that it attacks if some condition is met). If the number of requirements that are being obeyed is fewer than the maximum possible number of requirements that could be obeyed without disobeying any restrictions, the declaration of attackers is illegal. If a creature can’t attack unless a player pays a cost, that player is not required to pay that cost, even if attacking with that creature would increase the number of requirements being obeyed. If a requirement that says a creature attacks if able during a certain turn refers to a turn with multiple combat phases, the creature attacks if able during each declare attackers step in that turn.

Deze regel laat het lijken alsof je inderdaad niet hoeft aan te vallen, maar dat is niet zo.
Stel speler A goad jouw creatures en speler B heeft een Propaganda ziet het spel het als volgt:

Speler B heeft een Propaganda, je hoeft hem niet aan te vallen door de extra cost.
Speler A heeft je geGoad, dus je moet aanvallen. Je mag zelf kiezen of je speler A aanvalt, of speler B aanvalt en de extra cost betaalt.
 Bijgewerkt 19 dagen geleden door BluezamX
axlar
1 jaar geleden
Het is zelfs zo dat, wanneer speler A een creature van speler B Goad, en spelers C en D hebben Propaganda, Ghostly Prison of gelijke kaarten liggen, dat speler B dan zelfs speler A moet aanvallen met dat creature, omdat het 'moet aanvallen' en indien mogelijk 'een opponents moet aanvallen', wat in dit geval niet mogelijk is wanneer ervoor gekozen wordt de kosten niet te betalen, waardoor speler A dus vrij spel is...
 Bijgewerkt 19 dagen geleden door axlar
xEternalTears
1 jaar geleden
Je kunt ervoor kiezen de speler met propaganda aan te vallen maar niet te betalen, dan hoef je niet aan te vallen. Deze kaart stopt dus effectief elk "must attack if able" effect in multiplayer, want je kunt niet geforceerd worden om een cost te betalen.
Awvanzijl
1 jaar geleden
Aan moeten vallen is altijd "if able". Dus als jouw creature aan moet vallen en je kunt kiezen tussen twee spelers, waarvan er een Propaganda heeft liggen, dan kun je diegene wel kiezen, maar moet je betalen. Als je dat niet doet, moet je de ander aanvallen.
Superyahoo
1 jaar geleden
wat gebeurt er als creatures perse aan moeten vallen maar niet een specifieke speler?
MagnusMagicus
10 jaren geleden
Nee, hij kan ervoor kiezen om niet te betalen, en dan hoeft Ruhan die speler niet aan te vallen (en is hij ook vrij om iemand anders aan te vallen).
carlovdm
10 jaren geleden
Vraagje: stel je hebt deze liggen en je tegenstander heeft een creature dat onder 'normale omstandigheden' MOET aanvallen, vb. Ruhan of the Fomori. Is de tegenstander dan gedwongen om te betalen en aan te vallen?
koen263
10 jaren geleden
Ik vind persoonlijk de oude art mooier, maar iedereen z'n mening. Ik vind Propagandabetere flavour en een betere art hebben danGhostly Prison. Ik bedoel betalen op even op proefverlof te mogen en daarna weer opgesloten worden in een of andere gevangenis. Daarentegen vind ik de meganic wel beter bij wit passen.
Drillermaniac
10 jaren geleden
Zeer mooie art vind ik het overigens. Doet je een beetje aan de Big Brother denken.
Twigwalker
10 jaren geleden
Leuk dat ze hier een nieuwe art voor hebben gemaakt, de oude art was toch een beetje oud dated outdated.
 Bijgewerkt 9 maanden geleden door MagnusMagicus (sorry hoor, dit moest ik even fixen :p)
iDeal Riverty Bancontact Sofort Mastercard Visa PayPal DPD PostNL
Top