Fijn dat je er bent!

Om de ervaring op onze website zo magisch mogelijk te maken voor je, gebruiken we cookies. Deze worden ingezet voor digitale veiligheid en om je producten te tonen die aansluiten bij jouw interesses.

Rabbit Battery (foil)

Rabbit Battery (foil)

Overige Promo
€ 10,00

Momenteel niet op voorraad

Email mij eenmalig zodra dit artikel leverbaar is.

Breng mij op de hoogte
15 jaar Bazaar of Magic
Bazaar of Magic bestaat 15 jaar! Ontvang nu een gratis Prize Ticket bij elke € 75 die je besteedt! Met elke Prize Ticket win je een toffe prijs. Vind jij een gouden ticket voor een exclusief evenement met backstage tour of win jij € 1500 winkeltegoed? Lees meer.
  • Spaar 10 gratis Spelpunten
  • Gratis verzending NL vanaf € 50
  • Vandaag besteld? Morgen in huis*
  • Beoordeeld met een 9.2
  • Spaar voor gratis producten
  • 70.000+ producten op voorraad

Productbeschrijving

Haste
Equipped creature gets +1/+1 and has haste.
Reconfigure (: Attach to target creature you control; or unattach from a creature. Reconfigure only as a sorcery. While attached, this isn't a creature.)

Kaart informatie

NaamRabbit Battery
Mana Cost
Mana value1
TypeArtifact Creature - Equipment Rabbit
SetOverige Promo  
RaritySpecial
Oracle tekstHaste
Equipped creature gets +1/+1 and has haste.
Reconfigure (: Attach to target creature you control; or unattach from a creature. Reconfigure only as a sorcery. While attached, this isn't a creature.)
Power1
Toughness1
Artiest

Decks met Rabbit Battery

boosterdraft
Isshin
door MagicSam 24 dagen geleden
boosterdraft
Test
door BrassJabber 3 maanden geleden
commander
koll
door Ikstaak 11 dagen geleden

Reacties op Rabbit Battery

Blasty
5 maanden geleden
Zie ook Reconfigure.
Rody
5 maanden geleden
Dan is het weer een creature. Deze kaart is alleen geen creature als het attached is aan een andere creature want volgens de regels kan je geen creatures aan creatures equippen. (While attached this isn't a creature)
 Bijgewerkt 1 maand geleden door Rody
Wodi!
5 maanden geleden
Wat gebeurd er met deze kaart, als deze als equipment op een creature zit en dat creature gaat dood? Blijft deze dan liggen als een los equipment? Of wordt het een creature?
iDeal Riverty Bancontact Sofort Mastercard Visa PayPal DPD PostNL
Top