Trinisphere (foil)

Trinisphere (foil)

From the Vault: Exiled
€ 34,00

Op voorraad. Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis.

  • Spaar 34 gratis spelpunten
  • Gratis verzending NL vanaf € 50
  • Vandaag besteld? Morgen in huis*
  • Beoordeeld met een 9.2
  • Spaar voor gratis producten
  • 70.000+ producten op voorraad

Productbeschrijving

As long as Trinisphere is untapped, each spell that would cost less than three mana to cast costs three mana to cast. (Additional mana in the cost may be paid with any color of mana or colorless mana. For example, a spell that would cost to cast costs to cast instead.)

Kaart informatie

NaamTrinisphere
Mana Cost
Mana value3
TypeArtifact
SetFrom the Vault: Exiled 
RarityMythic
Oracle tekstAs long as Trinisphere is untapped, each spell that would cost less than three mana to cast costs three mana to cast. (Additional mana in the cost may be paid with any color of mana or colorless mana. For example, a spell that would cost to cast costs to cast instead.)
FlavortekstDesigned to restrain petty thoughts, but used to repress entire empires.
ArtiestTim Hildebrandt

Reacties op Trinisphere

MagnusMagicus
4 jaren geleden
Dat klopt. De Order kost , de Sphere ziet dat en plakt er aan vast.
n4ppy
4 jaren geleden
En werkt leuk tegen counter decks die goedkope spells dan niet meer zo makkelijk kunnen spelen.
Swords to Plowshares, Counterspell, Dark Betrayal, Fatal Push kosten nu allemaal 3

Maar Judge! hoe zit het met een raided Admiral's Order ik neem aan pech gewoon betalen?
MagnusMagicus
4 jaren geleden
Hij geldt voor alle spelers, maar als je meer mana kan maken dan je tegenstander heb je er minder last van.
Flut123
4 jaren geleden
je bedoelt dat je deze kaart naar je tegenstander verplaatst? Dat is eigenlijk wel handig...
 Bijgewerkt 4 jaren geleden door Flut123
MagnusMagicus
4 jaren geleden
Omdat je je eigen deck erop kunt instellen . Zodat je er minder last van hebt dan je tegenstander.
Flut123
4 jaren geleden
Waarom zou je deze kaart willen?
MagnusMagicus
6 jaren geleden
Een 1 mana spell kost 2 met de Sphere, dus Trini maakt daar 3 van.
Een 2 mana spell kost 3 met de Sphere, dus doet Trini niets meer.
BB
6 jaren geleden
wanneer je Trinisphere en Sphere of Resistance in het veld hebt, kosten 1 en 2 mana spells dan nog steeds 3, of juist 4 mana? (Ik denk 3 vanwege het woordje 'would' bij trinisphere, maar wil het graag zeker weten).
iDeal Mister Cash Mastercard Visa PayPal DPD PostNL
Top