Fijn dat je er bent!

Om de ervaring op onze website zo magisch mogelijk te maken voor je, gebruiken we cookies. Deze worden ingezet voor digitale veiligheid en om je producten te tonen die aansluiten bij jouw interesses.

Ludevic, Necrogenius (foil)

Innistrad: Midnight Hunt
€ 1,00

Op voorraad. Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis.

Toevoegen aan winkelmand
15 jaar: Bonus Booster - nog 5 dagen geldig
Bij besteding vanaf € 40,- aan Magic: the Gathering packs, decks of losse kaarten ontvang je nu een gratis booster. Upgrade je gratis booster zelfs tot een Collector Booster door meer te besteden! Lees meer.
15 jaar Bazaar of Magic
Bazaar of Magic bestaat 15 jaar! Ontvang nu een gratis Prize Ticket bij elke € 75 die je besteedt! Met elke Prize Ticket win je een toffe prijs. Vind jij een gouden ticket voor een exclusief evenement met backstage tour of win jij € 1500 winkeltegoed? Lees meer.
  • Spaar 1 gratis spelpunt
  • Gratis verzending NL vanaf € 50
  • Vandaag besteld? Morgen in huis*
  • Beoordeeld met een 9.2
  • Spaar voor gratis producten
  • 70.000+ producten op voorraad

Productbeschrijving

Whenever Ludevic, Necrogenius enters the battlefield or attacks, mill a card.
, Exile X creature cards from your graveyard: Transform Ludevic, Necrogenius. X can't be zero. Activate only as a sorcery.
----
As this permanent transforms into Olag, Ludevic's Hubris, it becomes a copy of one of the exiled cards, except it's name is still "Olag, Ludevic's Hubris", it has base power and toughness 4/4, and it's a black and blue Legendary Zombie in addition to its other colors and types. Put a +1/+1 counter on it for each card exiled this way.

Kaart informatie

NaamLudevic, Necrogenius
Mana Cost
Mana value2
TypeLegendary Creature - Human Wizard // Legendary Creature - Zombie
SetInnistrad: Midnight Hunt  
RarityRare
Oracle tekstWhenever Ludevic, Necrogenius enters the battlefield or attacks, mill a card.
, Exile X creature cards from your graveyard: Transform Ludevic, Necrogenius. X can't be zero. Activate only as a sorcery.
----
As this permanent transforms into Olag, Ludevic's Hubris, it becomes a copy of one of the exiled cards, except it's name is still "Olag, Ludevic's Hubris", it has base power and toughness 4/4, and it's a black and blue Legendary Zombie in addition to its other colors and types. Put a +1/+1 counter on it for each card exiled this way.
Power2
Toughness3
Artiest Ryan Pancoast

Reacties op Ludevic, Necrogenius

Stalkative
2 jaren geleden
Ah, het copy effect is er uiteraard nog. Bedankt!
MagnusMagicus
2 jaren geleden
Hij transformed wel, maar het blijft Olag omdat die een kopie is geworden, en dat overschrijft wat op de kaart staat.
Blasty
2 jaren geleden
712.5. Only permanents represented by transforming double-faced cards can transform.

In dit geval moet het kunnen lijkt mij.
Jasper90
2 jaren geleden
Ik dacht mij te kunnen herinneren dat creatures die als copy van iets kwamen alleen die kant konden kopiëren, dus nooit de achterkant zodat de kopie kan transformeren. Hoe dat zit wanneer je de achterkant kopieert weet ik niet goed, maar denk dat dat wel moet lukken, maar dan ook weer geen kans om te transformeren
Stalkative
2 jaren geleden
Stel, ik heb geen leuke kaarten voor Olag in m'n graveyard, maar wel in m'n hand. Daarom maak ik hem maar een kopie van Heir of Falkenrath, zodat ik die leuke kaart kan discarden aan de ability van de Heir. Transformt mijn Olag nu terug naar Ludevic als ik die ability activeer, of mis ik ergens een regel die dit tegenhoudt?
 Bijgewerkt 8 maanden geleden door Stalkative
iDeal Riverty Bancontact Sofort Mastercard Visa PayPal DPD PostNL
Top