Fijn dat je er bent!

Om de ervaring op onze website zo magisch mogelijk te maken voor je, gebruiken we cookies. Deze worden ingezet voor digitale veiligheid en om je producten te tonen die aansluiten bij jouw interesses.

Young Pyromancer

Young Pyromancer

Outlaws of Thunder Junction Commander
€ 0,70

Op voorraad. Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis.

Toevoegen aan winkelmand
15 jaar Bazaar of Magic
Bazaar of Magic bestaat 15 jaar! Ontvang nu een gratis Prize Ticket bij elke € 75 die je besteedt! Met elke Prize Ticket win je een toffe prijs. Vind jij een gouden ticket voor een exclusief evenement met backstage tour of win jij € 1500 winkeltegoed? Lees meer.
Spelpunten Spektakel - nog 4 dagen geldig
Scoor tot wel 5x zoveel spelpunten bij jouw aankopen! Met spelpunten spaar je voor extra korting en gratis producten! Lees meer.
  • Spaar gratis Spelpunten
  • Gratis verzending NL vanaf € 50
  • Vandaag besteld? Morgen in huis*
  • Beoordeeld met een 9.2
  • Spaar voor gratis producten
  • 70.000+ producten op voorraad

Gaat goed samen met

€ 1,20

Productbeschrijving

Whenever you cast an instant or sorcery spell, create a 1/1 red Elemental creature token.

Kaart informatie

NaamYoung Pyromancer
Mana Cost
Mana value2
TypeCreature - Human Shaman
SetOutlaws of Thunder Junction Commander  
RarityUncommon
Oracle tekstWhenever you cast an instant or sorcery spell, create a 1/1 red Elemental creature token.
Power2
Toughness1
FlavortekstImmolation is the sincerest form of flattery.
Artiest Cynthia Sheppard

Reacties op Young Pyromancer

MagnusMagicus
5 jaren geleden
Helemaal correct allen en goed verbeterd
TheRobinros
5 jaren geleden
Volgens Cast, leg je de Cabal Therapy op de stack in stap A en betaal je pas costs in stap G. Dat betekent dat de trigger van Young Pyromancer in stap A al bestaat, en de Pyromancer in stap G pas weggaat. Daarna ziet het spel dat er abilities op de stack moeten, namelijk die van Pyromancer en deze zal dus bovenop de stack gaan. Dat betekent dat je pas klaar bent met casten als de Pyromancer al weg is, dus de Pyromancer zal niet triggeren.

Kort antwoord: Ik denk dat je eengeen token krijgt, omdat de ability van Pyromancer ziet dat je een spell cast, voordat je Pyromancer moet sacrificen Pyromancer al dood is, op het moment dat hij zou triggeren.

Edit: fouten doorgestreept en verbeterd
 Bijgewerkt 16 dagen geleden door TheRobinros
BuidingMage
5 jaren geleden
Nee, hij ligt al in de grafbak als de costs voor de Cabal Therapy zijn betaald en die dus gecast is, thus ziet de Young Pyromancer niet dat de Cabal Therapy gecast wordt. Je krijgt er daardoor dus ook geen token voor.
Krabbel
5 jaren geleden
Ik denk van niet, aangezien het sacrificen onderdeel van de cost is. Pyro ligt al in de GY voordat de Therapy op de stack gaat
MagnusMagicus
5 jaren geleden
Regelvraag van de dag:

Je hebt een Young Pyromancer op de battlefield liggen en een Cabal Therapy in je graveyard. Je cast de Therapy met Flashback en sacrificed de Pyromancer. Krijg je een Elemental token of niet? En waarom wel of niet?
Jurrek
8 jaren geleden
Jace kan de pot op
hellhound
8 jaren geleden
ehm, jace?
Jurrek
8 jaren geleden
Wie is er nou geen fan van Chandra
Blasty
9 jaren geleden
Zn eigen haar in brand steken ging hem iets te ver?

Wel leuk die easter-eggs in Magic art
MagnusMagicus
9 jaren geleden
Young Pyromancer is een groot fan van Chandra, Pyromaster. Hij heeft een hanger om met haar hoofd, en op zijn riem staat "Chandra". Hij heeft ook haar bril op .



De flavortekst is ook een hint, want dat is een variant op de uitdrukking "Imitation is the sincerest form of flattery". En "immolation" betekent "destroyed by fire" .
iDeal Riverty Bancontact Sofort Mastercard Visa PayPal DPD PostNL
Top