Heartless Summoning

Heartless Summoning

Innistrad
€ 4,00

Op voorraad. Nu besteld, dinsdag in huis.

Toevoegen aan winkelmand
  • Spaar 4 gratis spelpunten
  • Gratis verzending NL vanaf € 50
  • Vandaag besteld? Morgen in huis*
  • Beoordeeld met een 9.2
  • Spaar voor gratis producten
  • 70.000+ producten op voorraad

Productbeschrijving

Creature spells you cast cost less to cast.
Creatures you control get -1/-1.

Kaart informatie

NaamHeartless Summoning
Mana Cost
Mana value2
TypeEnchantment
SetInnistrad 
RarityRare
Oracle tekstCreature spells you cast cost less to cast.
Creatures you control get -1/-1.
Flavortekst"They won't be winning any beauty pageants, but they'll do the trick." —Enslow, ghoulcaller of Nephalia
ArtiestAnthony Palumbo

Decks met Heartless Summoning

boosterdraft
runo
door Nun2701 1 maand geleden
standard
Demon
door Sido 2 maanden geleden
casual
Multi mill
door Royale1975 7 maanden geleden

Reacties op Heartless Summoning

MagnusMagicus
4 jaren geleden
Nee, het feit dat een creature met 0 toughness direct doodgaat is een state-based effect .

Hoe dan ook, wat Reynaerd zegt klopt. Als de Heartless Summoning gespeeld wordt en je hebt een Mogg Fanatic liggen, dan kun je reageren door de Fanatic te saccen, omdat de Summoning er dan nog niet ligt.

Maar ligt de Summoning op de battlefield en je cast dan een Mogg Fanatic, dan entered die de battlefield als een 0/0 en wordt hij door de spelregels direct de graveyard ingekiepert nog voordat jij ook maar iets mag doen. Je kunt hem dan dus niet sacrificen, omdat op het moment dat je hem mag sacrificen hij allang in je graveyard ligt.
Thomas34
4 jaren geleden
Ja doordat power en toughness state-based zijn, hè? (Dat was toch de officiële verwoording?)
Reynaerd
4 jaren geleden
Je kan in reactie op het spelen van Heartless Summoning de Mogg Fanatic sacrificen omm 1 schade te doen. Zodra deze er ligt kan het niet meer. Het creature komt namelijk het veld op en krijgt direct -1/-1. Het spel ziet dat de toughness 0 is en laat het beestje doodgaan. Hierop mag niet gereageerd worden. Dus helaas.
Thomas34
4 jaren geleden
Hoe zit het als je een Mogg Fanatic speelt terwijl deze op de battlefield ligt? Kun je dan de mogg nog sacrificen om damage met de mogg te doen?
ervanpee
9 jaren geleden
Okay.... Het is minder goed dan ik hoopte maar nog wel redelijk speelbaar.
MagnusMagicus
9 jaren geleden
Behalve dat Mikaeus dan maar kost en 4/4 is, niet echt een combo verder .

De Summoning geeft geen -1/-1 counters, maar gewoon -1/-1, dus de +1/+1 counters die je creatures krijgen van Undying gaan niet weg.
ervanpee
9 jaren geleden
Niemand die Mikaeus, the Unhallowed noemt bij deze kaart. Dat lijkt mij nu grote prima!
Fjaulnir
10 jaren geleden
Dat mag, maar ik denk niet dat dat in T2/Standaard mogelijk is.

In andere formaten of casual wel, met bv Zedruu the Greathearted of Donate.


Edit @ Marco: let wel dat Bazaar Trader geen enchantments kan doorgeven he ik had 'm per ongeluk ook eerst in m'n post geschreven.
 Bijgewerkt 1 jaar geleden door Fjaulnir
marcoboth
10 jaren geleden
Zolang je Donate speelt dan kan je hem aan de tegenstander geven, het mag niet zomaar echter.
 Bijgewerkt 1 jaar geleden door marcoboth (bazaar trader eruit gehaald, dankzij iemand die wel oplet)
caingarn
10 jaren geleden
Je mag hem zeker niet aan je tegenstander geven? Anders is ie ideaal om token deck mee onder uit te halen.
iDeal AfterPay Bancontact Mastercard Visa PayPal DPD PostNL
Top