Taniwha

Taniwha

Mirage

Trample
Phasing (This phases in or out before you untap during each of your untap steps. While it’s phased out, it’s treated as though it doesn’t exist.)
At the beginning of your upkeep, all lands you control phase out. (They phase in before you untap during your next untap step.)
€ 3,00

Op voorraad. Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis.

Spaar 3 gratis BoM punten Verdien BoM punten met elke bestelling. Spaar BoM punten voor gratis producten of winkeltegoed.

Kaart informatie

NaamTaniwha
Manacost
Converted mana cost5
TypeLegendary Creature - Serpent
SetMirage 
RarityRare
Oracle tekstTrample
Phasing (This phases in or out before you untap during each of your untap steps. While it’s phased out, it’s treated as though it doesn’t exist.)
At the beginning of your upkeep, all lands you control phase out. (They phase in before you untap during your next untap step.)
Power7
Toughness7
Flavortekst“Taniwha rolls in its sleep, and the land is awash with the waves.” —Poetics of Hanan
ArtiestIan Miller
Reserved listJa
 

Trivia

Deze kaart staat op de Reserved List.

Reacties op Taniwha

MagnusMagicus
3 dagen geleden
Helemaal correct. Je land phased aan het begin van je untap step in, en daarna untap je. Dus ja, je krijgt het untapped terug.

Nu is Sunder natuurlijk een evil kaart die niemand in Commander zou moeten gebruiken, maar het werkt wel erg lekker met Mr. T
TheRobinros
3 dagen geleden
Hmmm... Als ik al mijn land in mijn upkeep tap voor mana, krijg ik dan de volgende beurt mijn land weer untapped terug? Want in dat geval kan je gewoon je land tappen voor mana, je land laten verdwijnen en met de mana die je float die Sunder spelen in je upkeep, en in de even beurten toch je land kunnen gebruiken?
Dordledum
3 dagen geleden
ahhhhh, dat verklaart een boel, leuk!!!!
MagnusMagicus
3 dagen geleden
Dat klopt niet helemaal, want Taniwha heeft zelf ook Phasing, dus hij phased niks uit als hij zelf niet phased in is.

*klapperende oortjes* Wat zei je daar, Magnus? Ook, ik leg het even uit

T1: In je main phase cast je Mr. T.
T2: In je untap step phase je Mr. T uit. In je upkeep gebeurt er niks, je hebt al je land.
T3: In je untap step phased Mr. T in. In je upkeep triggert hij en je land phased uit (je mag het nog wel tappen in response)
T4: In je untap step phased Mr. T. uit en al je land weer in. In je upkeep gebeurt er niets, je hebt al je land.

En 3 en 4 wisselen elkaar af. Feitelijk heb je de ene beurt dus geen land, maar wel een 7/7 trampler en de andere beurt heb je wel land, maar geen 7/7 trampler.

Beetje artifact mana regelen, Sunder casten, genieten .
Dordledum
3 dagen geleden
ok, dan is de kaart slechter dan ik dacht (hoopte)
Koendert
3 dagen geleden
klopt, enkel aan het begin van de upkeep kan je ze tappen om mana in je pool te doen en die vervolgens op instant speed te gebruiken.
Dordledum
3 dagen geleden
Kan iemand me deze kaart even uitleggen en dan met name het: "At the beginning of your upkeep, all lands you control phase out.":

T=1 - Als je hem speelt heb je al je land nog.

T=2 - De beurt erna (als hij er nog ligt) phasen al je landjes uit "at the beginning of your upkeep", dus heb je geen land behalve wat je dan speelt. Helder!

T=(3,=>) - "They phase in before you untap during your next untap step." Begin Phase is: 1. Untap step / 2. Upkeep step / 3. Draw step - Dus die zelfde upkeep verdwijnt al je land gelijk weer?

Dus als je deze speelt heb je geen land meer voor de rest van de game?
iDeal Mister Cash Mastercard Visa PayPal DPD PostNL
Top